Ce transformare. Cât de mult a slăbit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut

Ce transformare. Cât de mult a slăbit Nicos de la Puterea Dragostei. Era de nerecunoscut
Cât de mult a slăbit Nicos de la Puterea Dragostei

Nicos de la Puterea Dragostei a atras atenția tuturor. Cum arăta tânărul înainte să slăbească? Acesta a demonstrat tuturor că se poate, dacă ești dispiclinat și hotărât.

Puterea Dragostei: Nicos, transformare incredibilă

Nicos a surprins cu povestea sa emoționantă, dar și cu căldura cu care a început să se apropie de colegele sale de platou, în speranța că una îi va întoarce mințile pe dos și-l va face să se îndrăgostească nebunește. S-a descoperit despre acesta că poate să fie un model demn de urmat în ceea ce privește hotărârea și disciplina de care a avut nevoie pentru a-și transforma complet corpul. Tânărul este acum plin de mușchi și iubește felul în care arată, dar în trecut a avut 130 de kg.

Nicos a fost extrem de transparent încă de la venirea în casa iubirii, mărturisind faptul că a avut o copilărie grea și că a fost dat de mama sa la un cămin pentru copii, ulterior tatăl concurentului i-a fost sprijin și l-a ajutat până când acesta a putut să-și desfacă singur aripile. ”Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga 130 kg în cea din dreapta 80”, este mesajul postat de Nicos în dreptul unor poze comparative.

Nicos de la Puterea Dragostei a avut 130 de kg
Nicos de la Puterea Dragostei a avut 130 de kg

„O apreciez foarte mult și este frumoasă”

”Este o fată deosebită din toate punctele de vedere. O apreciez foarte mult și este frumoasă. Uitați-vă la ea cât de frumoasă e! Deci dacă eu voi simți că George încearcă să facă ceva ce ar putea să o rănească pe Mona, eu mă voi implica automat”, a spus Nicolas Dumitrescu despre Mona, care i-a fost „suflată” chiar din a doua zi de către George. Din păcate, se pare că tânărul trebuie să se reorienteze, pentru că fiorii iubirii se văd din partea amândurora, așa că este nevoit ca ușor să își întoarcă sprivirea spre cealaltă concurentă pe care a susținut că o place – Mariana.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI