Povestea de dragoste a dirijorului-fenomen Nicolae Botgros. Amanta l-a făcut tată la 65 de ani, iar acum soția i-a murit

Povestea de dragoste a dirijorului-fenomen Nicolae Botgros. Amanta l-a făcut tată la 65 de ani, iar acum soția i-a murit
Soția lui Botgros a murit la vârsta de 68 de ani

Celebrul dirijor Nicolae Botgros a fost prins în pat cu artista de muzică populară Anișoara Dabija, chiar de către partenerul acesteia. De asemenea, soțul înșelat este și cel care a făcut publică aventura celor doi. Acesta a povestit cu lux de amănunte episodul ce s-a derulat fix sub ochii lui. Anișoara Dabija are împreună cu maestrul Botgros o fiică.

Nicolae Botgros s-a iubit, în secret, cu Anișoara Dabija care l-a făcut și tată la 65 de ani

Povestea de dragoste dintre dirijorul-fenomen și artista de muzică populară a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Anișoara și Guşevatîi au împreună doi băieți, iar de dragul lor, artistul a decis să treacă peste infidelitatea soției.

“Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a declarat Dumitru Guşevatîi.

Anișoara Dabija a rămas însărcinată și a treia oară, însă se pare că copilul ce avea să vină pe lume nu era al soțului ei, ci a maestrului Botgros. Din acest motiv, căscinia celor doi a luat sfârșit și a urmat divorțul care s-a finalizat în 2018.

“Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. (…). Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie (n.r.: anul trecut), să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros”, a mai povestit Dumitru Guşevatîi, conform sursei citată mai sus.

Și familia lui Nicolae Botgros a fost afectată de situația delicată creată de acesta și mama micuței lui prințese:

“Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu domnul Botgros, ne respectam, iar soţia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii”, a mai spus Dumitru Guşevatîi, fostul soţ al Anişoarei Dabija.

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată, pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru”, a scris pe rețelele de socializare dirijorul Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros și-a părăsit amanta pentru soție

În ciuda faptului că cei doi au o fetiță în vârstă de 3 ani, Nicolae și Anișoara s-au despărțit în 2021. Cei doi își cresc fiica împreună, fetiță pe care marele dirijor a recunoscut-o. Cu toate că a fost infidel, Nicolae Botgros s-a întors la soția lui în urmă cu câteva luni.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret.

Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova, scrie click.ro.

Din păcate, anunțul morții Lidiei Bejenaru Botgros a venit ca un trăsnet pe 26 iulie. Pentru moment, nu se cunosc suficiente informații despre decesul artistei.

„Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu… armonie în viață, armonie în muzică…indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole… EA mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ANI de CĂSNICIE. Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru! Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet”, scria Nicolae Botgros pe Facebook, în urmă cu câteva luni, despre soția lui iubită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI