Meghan Markle, din nou însărcinată? Mărturisiri neașteptate despre soția Prințului Harry

Meghan Markle, din nou însărcinată?

Meghan Markle și prințul Harry au susținut încă de la începutul mariajului faptul că-și doresc o familie mare cu cel puțin doi copii. Dacă William și Kate le-au luat-o deja de o bună perioadă înainte, se zvonește că și ducii de Sussex s-au prins în horă și se pregătesc să fie părinți pentru a doua oară. Iată care sunt primele declarații!

Meghan Markel va deveni mamă pentru a doua oară?

Există zvonuri din presa britanică ce informează fanii cuplului din toată lumea faptul că ducii de Sussex se pregătesc să devină din nou părinți. Se pare că cei doi au lăsat niște semne care să confirme faptul că Meghan ar fi deja însărcinată, semne care au fost imediat descifrate de jurnaliști. Anunțul vine la doar 6 luni de la nașterea primului copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând”, a mărturisit Burell, pentru publicația Life & Style, citează Pop Culture. Motivele pentru care Meghan și Harry au grăbit decizia de a deveni din nou părinți se pare că ar fi vârsta ducesei, dar și dorința lor de a avea o familie mare, spune sursa citată.

Meghan Markle, din nou însărcinată! Iată ce spun surse apropiate de cuplul britanic?
Meghan Markle, din nou însărcinată! Iată ce spun surse apropiate de cuplul britanic?

Care ar fi numele celui de-al doilea copil?

„A. Pentru că ceasul ticăie. B. Pentru că vrea să aibă cel puțin doi copii. C. Ați observat că în timpul ultimului turneu din Africa și-a legat aproape fiecare ținută în fața abdomenului încercând să se acopere? Ar putea fi cu adevărat însărcinată? Dacă da, vor fi nevoiți să-și numească bebele Angola.”

Speculațiile privind a doua sarcină au început luna aceasta, după ce cuplul a fost prezent în primul turneu de familie în trei alături de fiul lor Archie. Vizitele au luat cu asalat numeroase țări africane, printre care și Angola. Fanii ducilor de Sussex au observat că Meghan a optat pentru vestimentații care să îi acopere silueta la care a revenit destul de repede. Aceasta a ales în majoritatea timpului rochii de tip halat sau trench-uri, salopete și haine mai largi. Mai mult decât atât, a repurtat și câteva piese vestimentare pe care le-a avut și pe parcursul sarcinii cu micuțul Archie. „Fiți atenți. Nu va trece mult timp până când veți auzi că Meghan așteaptă un al doilea copil”, a mai spus bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI