Cum arată iubita lui Florin Andone. Atacantul care a făcut România să viseze cu Spania, poveste de dragoste ca în filme

Cum arată iubita lui Florin Andone. Atacantul care a făcut România să viseze cu Spania, poveste de dragoste ca în filme
Florin Andone, poveste de dragoste ca în filme

Florin Andone a marcat golul României în partida câștigată de Spania cu scorul de 2-1 și a făcut o țară întreagă să viseze că tricolorii pot întoarce scorul, după ce au fost conduși la o diferență de două goluri. Atacantul naționalei o duce bine și pe plan personal. Trăiește o poveste de dragoste alături de o columbiancă.

Florin Andone, poveste de dragoste ca în filme

Atacantul de 26 de ani traversează o perioadă foarte bună a carierei. Cotat de site-ul de specialitate transfermark.com la 6 milioane de euro, a fost împrumutat recent de Galatasaray de la Brighton și a fost prezentat ofical în fața a mii de fani care au făcut o atmosferă incendiară pe stadionul din Istanbul. Andone a venit cu un moral bun la echipa națională și a început partida cu Spania din postura de rezervă.

Florin Andone a fost introdus în teren în minutul 56, în locul lui Claudiu Keseru, la scorul de 2-0 pentru iberici. După doar 3 minute de joc, Andone a primit o pasă de la Pușcaș în fața porții și a trimis mingea în poarta apărată de Kepa, reducând din diferență. A fost momentul care i-a trezit pe fani și a reaprins speranța calificării la Euro 2020. Din păcate, tricolorii nu au reușit să marcheze și golul egalizator, deși au avut mai multe ocazii uriașe în finalul partidei.

Fotbalistul o duce bine și pe plan personal. Trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Yolanda Riveros, o columbiancă frumoasă care îi ridică moralul înainte de meciuri și îl încurajează atunci când intră pe teren. Yolanda l-a susținut pe Andone din tribună la mai multe partide, iar fotbalistul nu a dezamăgit-o.

Chiar dacă cei doi nu pot petrece foarte mult timp împreună, au avut câteva vacanțe de neuitat. În 2017 au ajuns în Mexic, pe plaja Riviera Maya din Cancun.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI