21 feb. 2024 | 23:14

Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurenţii care nu îşi mai pot ascunde sentimentele: „Nu mă face să-mi pară rău!” VIDEO

Monden
Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurenţii care nu îşi mai pot ascunde sentimentele:
Nimeni nu se aștepta, însă idila a fost dată pe față. "Nu mă face să-mi pară rău!"/ "Știu că ești o fată senzuală".

Ediția de miercuri, 21 februarie 2024, a adus multe surprize pentru concurenții Survivor All Stars. Nimeni nu se aștepta, însă idila a fost dată pe față. Nici el, dar nici ea nu s-a mai putut abține. „Nu mă face să-mi pară rău!”/ „Știu că ești o fată senzuală”, sunt doar câteva dintre replicile schimbate. Foto

Idilă dată pe față la Survivor All Stars

Se încinge atmosfera la Survivor All Stars! Concurenții nu se mai pot abține. În ciuda condițiilor precare cărora trebuie să le facă față, se pare că iubirea tot a înflorit. Mai în glumă sau mai în serios. Nici el, dar nici ea nu a putut să își ascundă sentimentele ca la început. S-a văzut totul în priviri, dar nu numai.

În ediția de miercuri, 21 februarie 2024, echipa Războinicilor a putut să se bucure de o pauză bine meritată, după câștigarea jocului. Au stat pe barcă, au dansat, s-au relaxat și au mâncat pe îndestulate. După această recompensă, se pare că atitudinea concurenților s-a schimbat total.

Alex Delea și Maria Chițu nu-și mai ascund sentimentele

Așa se face că Alex Delea și Maria Chițu nu și-au mai putut ascunde sentimentele. Totul a început de la faptul că Faimosul dorea să sare în apă și a făcut o mică scanare pe barcă, pentru a descoperi cine se opune și e „fricos”. Doi concurenți au dezvăluit că nu vor să sară în mare.

Maria Chițu a fost una, astfel că Alex Delea nu a mai stat pe gânduri, a luat-o în brațe, a pus-o apoi aproape de umărul său și, alegând un loc potrivit, s-a aruncat în mare cu tot cu ea. Frumoasa blondină a insistat să nu o facă, însă până la urmă a cedat strânsorii pline de dragoste a concurentului.

Te-ar putea interesa și: Problema de sănătate care a scos-o pe Roxana Nemeș de la Survivor All Stars: “De la acea căzătură” VIDEO EXCLUSIV

 „Nu mă face să-mi pară rău!”

Episodul a fost adus în discuție de prezentatorul Survivor All Stars. Dialogul dintre Daniel Pavel și concurenți, precum și replicile savuroase le prezentăm în continuare.

Daniel Pavel: Tu (Maria Chițu – n.r.) ai făcut ceva mișcare acolo…

Maria Chițu: Da, datorită lui Alex (Delea – n.r.). Mă temeam că o să mă arunce în mare. Voiam doar să dorm lângă Duli. Mă cuibărisem pe Duli. Alex m-a surprins cu o mișcare neașteptată. M-a aruncat fix în mare, domnul Dan! Și-mi venea să-l strâng de gât…

Daniel Pavel: Te-a aruncat sau ați sărit împreună?

Maria Chițu: A sărit împreună cu mine, da.

Alexandra Ciomag: Ooo! Povestea de dragoste continuă…

Daniel Pavel: Povestea de dragoste continuă?!

Alexandra Ciomag: Mici glumițe! Cel puțin, atât timp cât eram eu în camp-ul Războinicilor existau mici tatonări așa, dar… glumițe.

Maria Chițu: Eram acolo în brațele lui și-i spuneam: „Deci, dacă mă arunci… Eu te-am luat în echipa mea la Consiliu. Nu mă face să-mi pară rău!”.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său? Avertismentul lui Mihai Zmărăndescu înainte de Survivor All Stars: „Să te ferești de el”

Alex Delea trăiește fiecare emoție alături de colega din echipa Războinicilor

În timpul dialogului mai sus redat, spectatorii au putut fi martori la un schimb de priviri dulci între tânăra studentă Maria Chițu și actorul Alex Delea. Sentimentele dintre cei doi concurenți au putut fi observate și în cadrul jocului de imunitate din ediția de miercuri, 21 februarie 2024.

Alex Delea a încercat să o încurajeze și să o determine pe Maria Chițu să dea tot ce poate pentru a aduce punct Războinicilor. Tânăra trebuia să manevreze o roată din lemn destul de mare pentru greutatea ei.

„Știu că ești o fată foarte senzuală, dar rupe roata aia în două”, a fost replica savuroasă a lui Alex Delea, care nu s-a putut abține să nu o atingă elegant pe mâini pe frumoasa blondină.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro