17 aug. 2022 | 12:00

Postul TV cu care a semnat Iulia Vântur. Puțini se așteptau să trădeze Pro TV

Monden
Postul TV cu care a semnat Iulia Vântur. Puțini se așteptau să trădeze Pro TV
Postul TV cu care a semnat Iulia Vântur. Vedeta se întoarce în România pentru un proiect de televiziune important. Despre ce este vorba.

E oficial! După ce a mărturisit că îi este dor să realizeze un proiect de televiziune în România, Iulia Vântur revine pe micile ecrane. Deși este împlinită și fericită alături de partenerul său, celebrul Salman Khan, inima fostei jurnaliste a rămas tot în țara de origine. Numai că, spre surprinderea tuturor, vedeta nu a semnat cu PRO TV-ul. Află postul TV cu care a semnat Iulia Vântur și în ce calitate va apărea pe ecran.

Iulia Vântur – proiect de televiziune în România

La începutul lunii iunie, Iulia Vântur a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Atunci, vedeta a făcut referire la o eventuală întoarcere în România, în cadrul unui nou proiect de televiziune.

„Mă ia dorul de micul ecran. Am mai avut propuneri să revin, doar că nu s-au sincronizat cumva și datele. Probabil că la un moment dat, o să se întâmple și asta. Mi-ar plăcea să fac un proiect din nou în România, un proiect frumos, care să mi se potrivească”, a mărturisit, la începutul verii anului 2022, Iulia Vântur.

Nu a trecut foarte mult timp și iată că a fost făcută publică marea veste! Iulia Vântur revine la TV. Însă nu în cadrul unui proiect de televiziune așa cum îl prevedeau fanii vedetei. Majoritatea s-au așteptat ca artista să semneze cu PRO TV-ul, dat fiind faptul că are un lung istoric cu acesta.

Iulia Vântur a prezentat Știrile PRO TV timp de zece ani de zile. În anul 2006, ea a devenit prezentatoarea știrilor în Prime Time și în weekend. Activitatea sa în televiziune a fost foarte apreciată, de-a lungul timpului. Iulia Vântur a primit numeroase premii pentru performanța sa în a prezenta emisiuni LIVE.

Postul TV cu care a semnat Iulia Vântur

De această dată, cântăreața revine în România, însă nu la postul de televiziune PRO TV. Nici proiectul nu pare că se întinde pentru o perioadă foarte lungă de timp, așa cum ar fi sperat fanii din țară.

Se știe deja că actele contractelor din televiziune sunt foarte stricte și bine organizate. Unele se fac pentru un anumit sezon, altele pe show-uri și altele pentru o simplă emisiune.

Ei bine, acest din urmă contract este cel care se pare că a fost semnat de către Iulia Vântur. Vedeta urmează să apară, așadar, ca invitat special la o celebră emisiune de la postul de televiziune Antena 1.

Citește și: Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat în televiziune. Mai să nu o recunoşti. Foto

Iulia Vântur va sta la masa juriului concurenților de la show-ul „iUmor”, alături de Florin Călinescu, care va fi și el invitat special, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo, potrivit informațiilor făcute publice de revista Click!.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro