Iulia Vântur revine la TV. Anunțul neașteptat al vedetei, ce proiect va avea

Iulia Vântur revine la TV. Anunțul neașteptat al vedetei, ce proiect va avea
Iulia Vântur revine la TV

Iulia Vântur revine la TV. Aceasta a făcut un anunț neașteptat. Artista, la ora actuală o celebră actriță și cântăreață în India, a povestit care sunt planurile sale de viitor. Vedeta s-a mutat în India în urmă cu zece ani, unde deja este un nume sonor la Bollywood și este în centrul atenției și prin prisma relației cu actorul Salam Khan.

Iulia Vântur revine la TV

Iulia Vântur își făcea debutul în televiziune ca prezentatoare de știri, după care ca prezentatoare de emisiuni de divertisment, precum „Dansez pentru tine” și „Ferma vedetelor”.

Cu toate că în India și-a construit o carieră într-un alt domeniu, cinematografia, Iulia Vântur încă se gândește la televiziune și pune la cale un proiect de revenire special, care îl are în distribuție și pe Salman Khan, iubitul ei.

„Lucrez la un format de televiziune al meu, dar o să vorbesc mai multe când va fi cazul. Aproape l-am terminat. O să fie un show internaţional”, a declarat Iulia Vântur pentru Click.

Iulia Vântur a povestit şi ce anume a mai făcut în ultima perioadă:

„Tocmai am finalizat o serie de concerte în America. Între timp, am mai fost şi în alte ţări, în alte locuri. La un moment dat, la vamă, când intri în ţară, m-a întrebat domnul ofiţer de la aeroport: „De unde veniţi?” şi nu ştiam de unde să-i zic că vin. Nu mai ţineam minte de unde vin”.

Iulia Vântur a participat săptămâna trecută la un eveniment în Capitală.

„Am venit pentru un proiect, dar nu are legătură cu televiziunea (din România, n.r.). Şi, să îi văd şi pe ai mei, evident. Nu voi sta foarte mult, doar până termin proiectul pentru care am venit”, a mai spus Iulia, pentru Click!

Iulia Vântur, vedetă la Bollwood

Iulia Vântur nu a venit în România însoțită de iubitul ei, însă se gândește ca la un moment dat, să facă un spectacol aici.

„A fost aici (Salman, n.r.), acum câţiva ani, a filmat un proiect. Apoi a mai încercat de vreo câteva ori, cu alte proiecte, dar nu s-a mai potrivit nimic. Cât despre o întâlnire cu fanii, nu are cum, oamenii de aici nu au crescut cu el. Dar, nu se ştie, poate facem, la un moment-dat, un spectacol”.

Iulia Vântur a plecat din România în urmă cu zece ani. Ea cântă hindi, joacă în filme la Bollywood și a realizat, recent, un turneu în America, alături de artiști din India precum Guru Randhawa şi Kanika Kapoor.

„Sunt fericită că dansez şi să cânt. Tocmai am lansat, acum, trei melodii noi. Nu ştiu dacă este cineva interesat, aici, în ţară. Nu m-am gândit că publicul din România ar fi curios să asculte piesele pe care le cânt eu în hindi.

Mă bucur însă că cei de aici sunt, în continuare, mândri de mine, de ce fac eu acolo. Îmi creşte inima să ştiu că românii mă apreciază. Pentru că aprecierea oamenilor de la tine, de acasă, e cea mai importantă”, a mai declarat Iulia Vântur pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe