Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat în televiziune. Mai să nu o recunoşti. Foto

Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat în televiziune. Mai să nu o recunoşti. Foto
Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat în televiziune

Iulia Vântur s-a mutat de aproape zece ani în India, unde a luat viața de la zero, are o carieră în ascensiune la Bollywood, este iubita starului bollywodian Salman Khan, însă puțini își mai amintesc debutul vedetei în televiziune. La vremea respectivă avea vârsta de 25 de ani și arăta cu totul diferit.

Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat în televiziune

Iulia Vântur este o vedetă de talie internațională acum, iar la cei 42 de ani blondina s-a remarcat în actorie și în muzică pe scena Bollywoodului. În urmă cu aproape două decenii, Iulia Vântur își încerca norocul în televiziunea românească.

Adolescența sa a fost marcată de succes ca model, iar la vârsta de 19 ani, Iulia Vântur debuta în televiziunea din orașul său natal, Iași. După o adolescență marcată de succes ca model, la vârsta de 19 ani Iulia a debutat în televiziune, în orașul natal Iași.

Apoi, ăn anul 2006, Iulia Vântur a devenit prezentator de știri matinale, apoi a prezentat știrile de weekend de la Pro TV. O și mai mare vizibilitate pentru ea a venit în momentul în care i s-a propus să prezinte emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică.

Acest nouă postură, iubita lui Marius Moga de la acea vreme, a pus-o în postura de a deveni una dintre cele mai titrate și mai vânate de paparazzi vedete din România. Imaginile debutului Iuliei Vântur stau mărturie, le poți vedea și tu în galeria foto a articolului!

Trăiește de un deceniu în India

În prezent, Iulia Vântur trăiește în India, acolo unde și-a clădit o carieră și o viață nouă. În noua ei carieră a fost ghidată de celebrul star indian Salman Khan, alături de care are și o relație.

 „Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai.

Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest”, declara Iulia pentru VIVA!.

„Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum. (zâmbește). Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă”, a mai declarat ea, pentru sursa citată.

Iulia Vântur a plecat din România în anul 2012, pentru a se muta în India, unde a început o carieră în muzică.