Postarea neașteptată făcută de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț. În imagine apare și Reghe. Fanii sunt bulversați

Postarea neașteptată făcută de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț. În imagine apare și Reghe. Fanii sunt bulversați
Fanii au ramas surprinsi

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă destul de dificilă. Laurențiu Reghecampf a recunoscut că a depus actele de divorț și a mărturisit că traversează o perioadă delicată din viața lui.

Anamaria Reghecampf, nou gest surprinzător

În presă au apărut fotografii în care antrenorul Craiovei este alături de Corina, presupusa lui iubită care ar fi însărcinată.

Chiar și așa, Anamaria Prodan a continuat să declare că nu știe nimic despre nicio iubită gravidă de-a soțului ei.

Mai mult, la puțin timp după ce au apărut imaginile, impresara a postat un mesaj pe Instagram, în care cineva îi spunea că îi este alături, dacă vrea să vorbească despre această situație. Anamaria a postat și o fotografie cu mesajul „alegerile ieftine te costă mult în viață”.

Ce mesaj a transmis impresara

Se pare că impresara nu renunță la a își surprinde publicul cu fiecare declarație. Deși lucrurile sunt din ce în ce mai clare privind sfârșitul iminent al căsniciei sale, Anamaria Prodan nu renunță să promoveze ideea unei familii puternice și unite.

Se pare că impresara nu vrea să accepte sau să admită ce se petrece în familia ei, așa că își continuă gesturile disperate de a arăta că totul este perfect în căsnicia și familia ei.

Drept dovadă, cea mai recentă fotografie postată de impresară este una în care apare alături de Laurențiu Reghecampf și de copiii lor. Chiar dacă antrenorul urmează să își refacă viața alături de altcineva, soția lui încă are încredere în familia ei, pe care o numește cea mai puternică.

Impresara a postat fotografia de familie alături de hashtagurile

#strongestfamilyever #respect #love #power #demnitate- cea mai puternică familie vreodată, respect, dragoste, putere, demnitate”.

Fotografia a fost postată în urmă cu câteva minute, iar comentariile au fost limitate de către vedetă.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Reamintim faptul că Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț. În plus, el s-a abținut să comenteze cu privire la noua lui relație.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, spunea antrenorul Universității Craiova.

Urmăriți Playtech.ro și pe