Laurenţiu Reghecampf îşi face publică relaţia cu Corina. Imagini bombă cu noul cuplu. Anamaria Prodan va înnebuni (exclusiv)

Laurenţiu Reghecampf îşi face publică relaţia cu Corina. Imagini bombă cu noul cuplu. Anamaria Prodan va înnebuni (exclusiv)
Imagini bomba cu antrenorul Universitatii Craiova

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să se apropie cu pași repezi. După ce antrenorul Universității Craiova a declarat că a depus actele de divorț, acum ies la iveală fotografii cu femeia alături de care el ar trăi o poveste de dragoste.

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, fotografii oficiale

Anamaria Prodan a oferit câteva declarații, de-a lungul timpului, spunând că nu știe nimic despre nicio amantă pe care soțul ei, Laurențiu Reghecampf, ar avea-o. Mai mult, presa a scris că aceasta ar fi însărcinată în trei luni cu copilul antrenorului.

Ca atare, impresara a vorbit pe subiect, spunând că din moment ce partenerul ei nu a declarat niciodată așa ceva, înseamnă că ar putea fi o minciună. Ea a spus întotdeauna că familia ei este cea mai importantă și a refuzat să dea curs zvonurilor conform cărora căsnicia eieste pe sfârșite.

Acum, au apărut fotografii cu Laurențiu Reghecampf și femeia cu care ar trăi o poveste de dragoste și pentru care ar fi dispus să divorțeze.

Se pare că cei doi s-ar pregăti de nuntă, după ce antrenorul își va fi terminat socotelile cu Anamaria Prodan. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată în Dubai, acolo unde ar fi început relația lor.

Antrenorul și iubita lui și-ar fi ales deja nașul de cununie

Fotografiile cu cei doi arată că există o apropiere. Mai mult, antrenorul afișează un zâmbet imens, semn că îi merge ca pe roate, conform fotografiilor prezentate de Impact.ro.

Acum, cei doi ar locui împreună la Craiova, unde Reghe antrenează echipa. Copilul pe care iubita lui i-l va oferi curând este al treilea copil al antrenorului.

Anamaria Reghecampf a vorbit și ea despre relația lui Reghecampf cu iubita lui, spunând că nu știe cine este domnișoara.

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan.

Se pare că Reghe și iubita lui și-ar fi ales deja și nașul pentru cununie. Cei doi l-ar vrea ca părinte spiritual pe Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

„Suntem cunoștințe. Mihai Rotaru lucrează de mult timp și are cunoștințe în fotbal, în toate domeniile din fotbal. Eram prieteni de mult timp. Ca prietenie, când stai la masă cu cineva și mănânci, înseamnă că ești prieten”, declara cu ceva timp în urmă Laurențiu Reghecampf, conform Playsport.

Urmăriți Playtech.ro și pe