Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a depus actele de divorț de Anamaria Prodan. Mesajul lui dureros

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a depus actele de divorț de Anamaria Prodan. Mesajul lui dureros
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la final de drum împreună

Timp de 15 ani, cu bune și cu rele, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul din cele mai solide cupluri. Dar, cum întortocheate sunt  drumurile vieții, se pare că cei doi au ajuns la punctul final. După multe luni de speculări, discuții, și declarații, Reghe este cel care a făcut oficial pasul spre divorț.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, la final de drum împreună

În urmă cu 15 ani, fiind deja celebri amândoi, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan porneau la drum împreună. Fiecare venea cu un bagaj în noua relație, și aveau să se susțină unul pe celălalt. În toți acești ani, atât pe plan personal, cât și profesional, amândoi au avut parte de realizări, unele remarcabile, unele mai puțin.

Au trecut anii și nimeni nu credea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, considerat a fi cel mai solid cuplu din showbiz-ul românesc, vor ajunge la ceartă, cu atât mai mult la un divorț. Primele semne au început cu câteva luni în urmă, amândoi negând problemele din căsnicia lor. De altfel Anamaria Prodan declara că Reghe este bărbatul ideal și cel mai bun soț, negând zvonurile legate de un posibil divorț:

“Vreți să vorbim de divorț? Ok. Laurențiu Reghecampf este soarele familei noastre! Este bărbatul ideal, este perfect din toate punctele de vedere. Este cel mai mare antrenor, este cel mai bun tată de pe pământ.

Este cel mai bun soț! Mai vreți și altceva? Cam atât am avut eu să spun despre divorț!”,, declara Anamaria Prodan.

Reghe a făcut primul pasul spre divorț. „..Am depus actele de divorț”

Speculațiile despre motivele divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au pendulat între infidelitatea lui Reghe și caracterul vulcanic al Aneimaria Prodan. Au apărut informații despre o posibilă nouă femeie în viața antrenorului, dar și despre amenințările soției acestuia împotriva presupusei femei.

În cele din urmă lucrurile s-au limpezit, adevărul fiind că Laurențiu Reghecampf avea deja o relație extraconjugală cu mai tânăra Corina Caciuc. Cei doi s-ar fi cunoscut în Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat. Ba mai mult de-atât tânăra, care s-a mutat cu Laurențiu Reghecampf la Craiova, este și însărcinată.

Dar ca lucrurile să se liniștească, și fiecare să-și vadă de viața sa, Laurențiu Reghecampf a făcut primul pas, depunând actele de divorț. De altfel antrenorul a și făcut public acest lucru, într-un intervu acordat colegilor de la Cancan.ro

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni.

Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus, în exclusivitate pentru Canca.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe