Porecla pe care Mihai Bobonete i-a pus-o Andrei. Îl va deranja pe Cătălin Măruță?

Porecla pe care Mihai Bobonete i-a pus-o Andrei. Îl va deranja pe Cătălin Măruță?
Porecla pe care Mihai Bobonete i-a pus-o Andrei

Ce poreclă i-a pus Mihai Bobonete Andrei. Totul s-a aflat la masa juriului, iar Andra nu a părut deloc deranjată de felul în care a fost strigată de colegul ei, Mihai Bobonete, când acesta i-a dat cuvântul pentru a juriza un moment al unui concurent. După momentul artistic al rapperului Răzvan, Mihai Bobonete a invitat-o pe Andra să își dea cu părerea despre momentul său artistic, însă felul în care a făcut-o a atras atenția.

Porecla pe care Mihai Bobonete i-a pus-o Andrei

Între Mihai Bobonete și Andra este o relație de apropiere, iar asta se poate spune după felul în care i se adresează. În ediția de vineri, 29 aprilie 2022 a emisiunii Românii au Talent, actorul a ales să nu îi spună pe nume Andrei, ci să o alinte într-un anume fel. Andra nu a părut deloc deranjată de acest „alint”, ba dimpotrivă.

Astfel, după momentul artistic al unui tânăr rapper, care a interpretat pe scenă propria piesă, Mihai Bobonete, după ce și-a spus opinia despre actul artistic al tânărului, a dorit să îi dea cuvântul Andrei, ca să își spună opinia în juriu. Mihai Bobonete s-a uitat la ea și i-a zis cu voce tare: „Năsuc!”. Andra s-a conformat imediat, în urma strigării lui Bobonete, exclamând: „Of, Doamne!”.

Mihai Bobonete a continuat: „Mă gândeam că o să îți lipsească!”. Andra a ținut să îi dea replica:

„Știi filmul cu Lady Gaga? Doar ca eu am nasul mai frumos!”, a spus aceasta.

Smiley, propunere surpriză pentru Andra

Un alt moment inedit în ediția de azi a emisiunii Românii au talent a fost și propunerea pe care Smiley i-a făcut-o Andrei, și anume, să cânte piesa lui, „De unde vii la ora asta”, în stil de muzică populară, acompaniată de Orchestra fraților Advahov, cu care Andra a mai colaborat în concertele de muzică populară. S-a întâmplat asta după ce o concurentă a cântat refrenul celebrei piese ale lui Smiley în stilul cântecului popular din zona Olteniei. Lui Smiley i-a plăcut foarte mult cum a sunat și a mers direct la Andra să îi facă propunerea:

„Băi, Andra, mai știi când ți-am zis să faci melodia „De unde vii la ora asta?„ pe varianta populară? Atunci când am scos piesa! Mi-a cântat fata asta (n.red. concurenta) în varianta populară și mi se pare super. Fă melodia asta cu frații Advahov, o să rupi internetul, e ireal”, i-a spus Smiley Andrei, iar Andra i-a dat dreptate.

„Da, da, așa e! Vorbesc cu ei (n.red. cu frații Advahov)”, a declarat și Andra.