Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după dineul NATO. Mulți au râs de soția președintelui

Porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis după dineul NATO. Mulți au râs de soția președintelui
Carmen Iohannis a gafat din nou. Nici de această dată nu a ales o ținută potrivită. Ce poreclă a primit după dineul NATO.

Fiecare apariție publică a Primei Doamne a României este fie un succes, fie un eșec total. La dineul de gală găzduit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, cu prilejul Summitului NATO de la Madrid, Carmen Iohannis a gafat din nou. Din cauza ținutei sale, soția președintelui Klaus Iohannis s-a ales cu porecla „Pantera Roz”.

Carmen Iohannis a gafat din nou

Președintele României a participat, recent, la dineul NATO de la Madrid împreună cu partenera sa. Așa au procedat și ceilalți șefi de stat. Doar că ale lor consoarte și-au ales ținutele vestimentare mult mai bine decât Carmen Iohannis.

Prima Doamnă a României a gafat din nou. Dincolo de faptul că a ales o rochie de culoare țipătoare, soția președintelui a sfidat complet regulile de care trebuie să se țină cont într-un astfel de cadru.

Carmen Iohannis s-a prezentat la reuniune într-o rochie roz, cu mâneci bufante și confecționate din tulle alb brodat. Însă cel mai deranjant detaliu a fost încălțămintea. Prima Doamnă a României a purtat o pereche de sandale, un gest total nepotrivit. La seratele regale, femeile niciodată nu ar trebui să aibă degetele de la picioare descoperite.

Spre comparație, Regina Letizia a Spaniei, care a apărut într-una dintre pozele de la eveniment alături de cuplul din România, a optat pentru o ținută foarte elegantă. Aceasta a purtat o rochie neagră și ușor vaporoasă. În picioare a ales să poarte, spre deosebire de Carmen Iohannis, o pereche de pantofi închiși la vârf și cu toc.

Noua poreclă a soției președintelui

Pozele de la dineul NATO au circulat imediat și pe rețelele de socializare. Internauții nu au iertat-o pe Carmen Iohannis. Unii au spus că soția președintelui a participat la întâlnirea de rang înalt îmbrăcată ca pentru o nuntă din provincie. Iată și porecla pe care a primit-o Carmen Iohannis, după dineul NATO!

„De ce s-a îmbrăcat ca Pantera Roz?”, s-a exprimat un utilizator al rețelelor de socializare.

„Pantera Roz când era nășică, exact așa arată”, a completat altcineva.

„De ce soțul doamnei nu a venit și el în pantaloni scurți?”, a fost o altă reacție a unui român.

În mod normal, Carmen Iohannis dispune de cel puțin un stilist vestimentar care îi este alături de fiecare dată când intervin în discuție aparițiile publice și nu numai. Alte prime doamne au și o echipă mai mare de specialiști vestimentari. Decizia finală, însă, în materie de îmbrăcăminte îi revine soției lui Klaus Iohannis.