Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid FOTO

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid FOTO
Carmen și Klaus Iohannis, la dineul de gală de la Palatul Regal din Madrid

Klaus Iohannis va fi prezent, timp de trei zile, la summitul de la Madrid. Alături de Carmen Iohannis, cei doi au fost invitați la dineul de gală oferit de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia, la Palatul Regal din Madrid.

Ce ținută a avut Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Liderii celor 30 de state membre ale NATO se reunesc pentru summitul de la Madrid. Prezenți au fost și Klaus și Carmen Iohannis, ei fiind întâmpinați, marți seara, de Majestățile Lor Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia la Palatul Regal din Madrid.

Prima doamnă a României a optat pentru o rochie elegantă de culoare roz, care a întors toate privirile. Alianța Nord-Atlantică își va adopta următorul Concept Strategic, la 25 de ani de la precedentul summit din capitala Spaniei.

Documentul va aduce măsuri suplimentare pentru descurajarea Rusiei și va defini, în același timp, prioritățile pentru următorul deceniu.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la balul de absolvire al elevilor ei

Pe lângă faptul că este Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis este o profesoară foarte apreciată de la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. Aceasta a fost diriginta clasei a XII-a E anul acesta, iar elevii au avut un sfârșit de an perfect, mai ales că rezultatele de la Bacalaureat au fost pe măsură.

Carmen Iohannis a avut mare grijă ce ținută a ales pentru ziua cea mare. Prima Doamnă a decis să se îmbrace cu o rochie scurtă, fără mâneci, de culoare bleu cu prin floral colorat, la care a accesorizat o pereche de saldale de culoare roz prăfuit.

Față de restul aparițiilor din trecut, Carmen Iohannis a decis să-și aranjeze părul diferit, așa că a ales un coc lejer, lăsând câteva șuvițe să îi încadreze fața. Totodată, și-a schimbat și nuanța părului, iar la balul de absolvire a venit cu nuanțe de blond în păr.

„Elevul Mihăilescu Pavel din clasa 12E, a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, a demonstrat prin media 10 la examenul de bacalaureat, că munca, seriozitatea, pasiunea și inteligența sunt cheia încununării anilor de liceu! Toată prețuirea și admirația, lui și profesorilor! Cu drag, felicitări din partea D-nei Diriginte!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Citește și: Ce spune elevul din Sibiu cu 10 la Bac despre Carmen Iohannis, diriginta lui. Ce sfat de aur le-a dat mereu!