Porecla pe care a primit-o Prințul William din partea fetei sale. Adoră când e strigat așa

Porecla pe care a primit-o Prințul William din partea fetei sale. Adoră când e strigat așa
Cum il alinta Printesa Charlotte pe tatal ei, Printul William

Prințul William este un tată extraordinară, iar relația pe care o are cu cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis este foarte apropiată. Mai mult de atât, fiica lui i-a pus o poreclă adorabilă, pe care ducele de Cambridge o îndrăgește foarte tare. Cum îl strigă micuța pe părintele său.

Ce poreclă adorabilă i-a dat micuța Charlotte Prințului William

Pentru că Ziua Mamei s-a sărbătorit în Statele Unite ale Americii, în urmă cu puțin timp, Prințul William a făcut publice anumite desene pe care copiii lui și ai lui Kate Middleton, George, Louis și Charlotte le-au realizat ca un omagiu pentru regretata lor bunică, Prințesa Diana.

Oficialii de la Palatul Kensington au distribuit desenele realizate de prințul George, nouă ani, prințesa Charlotte, șapte ani, și Prințul Louis, patru ani, alături de câteva mesaje emoționante scrise de mână.

Mai mult de atât, fiica ducilor de Cambridge i-a scris o mică scrisoare Prințesei Diana, amintindu-i de faptul că tatălui ei îi este tare dor de ea.

Însă, ceea ce le-a atras tuturor atenția este porecla emoționantă pe care Charlotte i-a pus-o tatălui său. Fiica ducelui de Cambridge îl alintă „papa” pe tăticul ei, lucru care-l încântă pe Prințul William.

„Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult. Îi lipsești mult lui papa. Cu multă dragoste, Charlotte.”, i-ar fi scris Prințesa Charlotte bunicii sale care se află în Ceruri.

Cum o alintă părinții pe Prințesa Charlotte

Micuța Charlotte l-a alintat pe tatăl său cu apelativul „papa” pentru prima dată în 2019, atunci când George, Charlotte și Louis se aflau într-o vizită cu părinții lor la Chelsea Flower Show.

Cu aceeași ocazie, ducele de Cambridge și-a numit fiica „Mignonette”, în timp ce o dădea în leagăn, cuvânt care se traduce în franceză drept „drăguță”. De asemenea, Kate Middleton, mama fetiței, a dezvăluit adesea că îi place să-și alinte fiica „Lottie”, o prescurtare de la numele său, Charlotte.

Prințesa Charlotte are șase ani și este, cu siguranță, micuța răsfățată a familiei. Fanii familiei regale se întreabă când va purta fetița prima ei tiară, având în vedere faptul că Lottie va începe curând să participe la evenimente regale și să ia parte la protocolul impus de familia regală.

Mulți sunt de părere că fiica ducelui de Cambridge va călca pe urmele mamei sale, Kate Middleton, și ale mătușii sale, Meghan Markle, și va purta tiara abia în ziua în care se va căsători.