Polițiștii au oprit în trafic un șofer din București. Ce au descoperit oamenii legii în mașina lui

Polițiștii au oprit în trafic un șofer din București

Caz incredibil pe străzile Capitalei! Joi dimineața, 22 august, oamenii legii au oprit în trafic un tânăr, al cărui comportament le-a dat de bănuit. După primele verificări efectuate la fața locului, în automobilului șoferului, polițiștii au descoperit un dispozitiv care i-a determinat să oprească imediat circulația în trafic.

Cum au descoperit polițiștii în mașina șoferului

Primele informații apărute arată că tânărul de 30 de ani, care a fost oprit de agenții rutieri, pe Splaiul Independenței din Capitală, avea asupra sa un dispozitiv explozibil.

Potrivit antena3.ro, bărbatul ar fi fost cel care și-a montat acest dispozitiv pe mașină, însă nu e clar dacă plănuia să se sinucidă.

În urma celor întâmplate, Poliția Capitalei a transmis câteva precizări.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la descoperirea unui dispozitiv, posibil exploziv, vă comunicam următoarele :

În această dimineață, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 20 au observat un tânăr care prezenta un comportament suspect. L-au legitimat și au verificat și interiorul autoturismului cu care se afla, unde au găsit un obiect ce le-a ridicat suspiciuni și care părea a fi confecționat artizanal”.

Polițiștii l-au condus pe șofer la audieri
Polițiștii l-au condus pe șofer la audieri

Cum a reacționat șoferul când a fost oprit de polițiști

Polițiști l-au condus imediat pe șofer la audieri, pentru mai mai multe declarații și pentru a stabili exact care era scopul acelui dispozitiv și ce plănuia cu adevărat să facă tânărul.

În fața oamenilor legii, șoferul a mărturisit că își dorea să facă un experiment cu acest dispozitiv.

„Bărbatul de 30 de ani a fost condus la audieri, autoturismul în cauză, precum și obiectul care a ridicat suspiciuni fiind ridicate în vederea cercetării.

Cel în cauză susține ca pe fondul unei depresii a dorit sa facă un experiment, așa cum a văzut într-un documentar, folosind praf utilizat la confecționarea petardelor.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii provenienței și a compoziției substanței în cauză, precum și a veridicității celor prezentate de cel în cauză”, se arată în informarea transmisă de Poliția Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI