Cine e Remus Rădoi, interlopul care a colaborat cu poliția în cazul Caracal. Are contracte serioase cu statul

Cine este Remus Rădoi, interlopul care a colaborat cu poliția din Caracal?

Remus Rădoi este acum în vizorul presei după ce a recunoscut legătura strânsă pe care o are cu poliția. La scurt timp după dispariția ALexandrei, comisarul șef a preferat să se bazeze pe informațiile interlopului la începutul derulării anchetei în cazul Caracal.

Cine este Remus Rădoi, „siguranța și încrederea” poliției din Caracal?

Remus Rădoi a fost interlopul ce a fost sunat de poliție de Nicolae Alexe, comisarul șef, imediat după dispariția Alexandrei.  Firmele controlate de către „Codiță” derulează contracte extrem de bănoase cu instituțiile statului. Acesta susține că toate sunt „perfect legale”, obținute prin licitație și că „ne facem datoria mai bine decât Poliția”. Este vorba despre firmele: Safety Security și Spartan Pază și Protecție, firme care au numeroase afaceri cu instituțiile statului, potrivit Medicfax.

Acestea figurează în Sistemul Electronic de Achiziții Publice cu un număr mare de contracte încheiate cu diverse instituții, iar sumele la care se ridică sunt de peste 3 milioane de lei. În anul precedent, firma Spartan Security a încheiat contracte de pază și protecție la stațiile: CFR Slatina, Pitești, Drobeta Turnu Severin și SRLU Craiova, în valoare de 735.139 de lei. De asemenea, Safety Security a îcheiat, tot anul trecut, două contracte mari: de pază umană și monitorizare cu Direcția pentru Direcția Copilului Caracal, de 368.313 de lei, iar altul pentru paza Depoului Ploiești, în valoarea de 768.000 de lei.

Cine este Remus Rădoi?
Cine este Remus Rădoi, interlopul sunat de comisarul Nicolae Alexe?

Interlopul „Codiță”, obișnuit cu televiziunea

Mulți s-au mirat în momentul în care Remus Rădoi a venit la televizor să spună realitatea faptelor ale lui Nicolae Alexe. Acesta a dat dovadă de un intelec cum puțin se așteptau, un vocabular foarte vas și un discurs coerent care ar putea să-i jeneze pe cei din Guvern, au spus mai târziu internauții.

Acesta a donat în 2003-2005 o sumă mare de bani în cadrul ”Dăruiești și câștigi” de la PRO TV, moderată atunci de Cristian Tabără. Povestea lui Codiță nu se termină aici. Acesta a fost pe micile ecrane în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI