Politician PRO România, împușcat la vânătoare în piept. Cine l-ar fi confundat cu un fazan

Politician PRO România, împușcat la vânătoare în piept. Cine l-ar fi confundat cu un fazan
Consilier Pro România împușcat de nașul său, membru PSD, la vânătoare

O partidă de vânătoare, ce ar fi trebuit să fie un mod de relaxare, a devenit o tragedie. În această dimineață, anunță polițiștii din județul Timiș, un tânăr de 36 de ani a fost împușcat cu o armă de vânătoare. Conform declarațiilor, ar fi fost confundat cu un fazan. Echipajele SMURD, venite la fața locului, nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Știre în curs de actualizare

Consilier Pro România împușcat de nașul său, membru PSD

În această dimineață, pe raza comunei Livezile, din județul Timiș, ar fi trebuit să aibă loc o partidă de vânătoare. Anchetatorii spun că aceasta era legală, iar armele folosite, de asemenea, deținute legal. Numai că ceea ce ar fi trebuit să devină un moment de relaxare, s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Polițiștii spun că un tânăr de 35 de ani a fost împușcat în piept cu o armă de vânătoare, iar cel care a tras l-ar fi confundat cu un fazan. Din primele cercetări de la fața locului, s-a constatat că tânărul era un consilier din localitate de la formațiunea Pro România, iar vinovatul pentru crima din culpă, era chiar nașul acestuia, membru PSD.

La fața locului au fost chemate echipaje de poliție și SMURD, aceștia din urmă încercând toate manevrele de resuscitare. Din păcate, spun medicii SMURD, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr, fiind declarat decesul.

Comunicat IPJ Timiș

Conform presei locale, „Opinia Timișoarei”, incidentul s-a petrecut în zona Livezzile, foarte aproape de Banloc.

„Astăzi, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

În urma incidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a transmis IPJTimiș.