Și-au primit pedeapsa binemeritată: ce au pățit după ultima sesiune la vânătoare

Și-au primit pedeapsa binemeritată: ce au pățit după ultima sesiune la vânătoare

Vânătoarea este un sport greu de tolerat pentru majoritatea oamenilor, dar în momentul în care sacrifici animale pe cale de dispariție e și mai macabră. De aceea, karma nu ar trebui să aștepte foarte mult să te pedepsească.

Un cuplu pasionat de vânătoare din Franța a făcut valuri online în ultima perioadă după ce fotografiile terifiante dintr-o sesiune de braconaj au devenit virale. Este terifiant ce s-a întâmplat acolo, iar universul nu a așteptat foarte mult să-i răsplătească. Una dintre aventurile cuplului a avut loc în Tanzania în 2014, dar nu a fost singura. Aceasta este povestea lui Jacques Alboud și a soției sale, Martine.

big-game

Aventurile la vânătoare ale celor doi au fost făcute sub asistența lui Clinton, un localnic din Tanzania. Imaginile au creat atât de multă supărărare online, încât afacerea celor doi din orașul L`Arbresle din Franța a fost pusă pe butuci. Aveau o franciză de supermarketuri în localitate, dar au fost nevoiți să-și închidă prăvălia în momentul în care localnici au aflat de activitățile lor extra curriculare.

În final, au fost nevoiți să se mute din localitate, după ce au fost supuși unor boicoturi publice, au primit amenințări cu moartea, iar Super U, deținătoarea francizei, le-a condamnat public activitatea. Conform celor de la Daily Mail, întregul set de circumstanțe le-a adus foarte multe manifestări de ură, atât online, cât și în viața reală.

Nu i-a ajutat nici atitudinea din pozele care au ajuns pe internet. În toate fotografiile se poate observa o bucurie autentică pentru că au luat parte la măcel. Cel mai probabil, nici măcar nu a fost o experiență ieftină, având în vedere că au ajuns să pozeze și participe la uciderea unui hipopotam, bivol, leopard și a altor animale. Purtătorul de cuvânt al Super U a afirmat că ”pasiunea” celor doi ”este în totală opoziție cu valorile pe care le apărăm noi.”

big-game-3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI