Poliția din Turcia a fost chemată la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu doi concurenți

Poliția din Turcia a fost chemată la Asia Express. Ce s-a întâmplat cu doi concurenți
Situație neașteptată la Asia Express! Poliția din Turcia a intervenit imediat

Tensiunea a atins cote maxime la Asia Express! Probele devin din ce în ce mai dure, așa că multe vedete încearcă să ajungâ cât mai aproape de premiul cel mare din emisiune. Totuși, doi concurenți au trecut printr-o situație dificilă după ce polițiștii din Turcia au fost chemați.

Probleme la Asia Express. De ce au fost alertate autoritățile

Shift și Connect-R au fost nevoiți să le ofere explicații autorităților după ce și-au căutat un loc unde să doarmă, iar acum a venit vremea ca Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, să treacă printr-o situație asemănătoare la Asia Express.

Cele două au încercat să caute un loc pentru a se caza pe timp de noapte după ce au înfruntat probe dure, însă localnicii au fost cam suspicioși în momentul în care au auzit povestea spusă de ele, așa că au alertat autoritățile din Turcia.

„A început nebunia”

Maria Speranța a mărturisit că a discutat cu un polițist la telefon, iar acesta credea că fiica Adrianei Trandafir se află în pericol, este singură, a rămas fără bani și s-a rătăcit. Un echipaj s-a deplasat la fața locului pentru a investiga ce se întâmplă, iar concurentele au trecut printr-o adevărată nebunie.

„La un moment mi-a dat pe cineva la telefon, era cineva de la poliție. Mi-a pus niște întrebări și tot ce au înțeles ei este că eu sunt singură, că m-am rătăcit și că nu am bani și a apărut primul echipaj de poliție. Și a început nebunia.”, a spus Maria Speranța la Asia Express.

Prin ce au trecut Adriana Trandafir și Maria Speranța

Totuși, concurentele au așteptat ca producătorii show-ului să discute cu autoritățile. Adriana Trandafir și Maria Speranța au scăpat cu bine și au mers mai departe, încercând să îi găsească un loc pentru a petrece noaptea, chiar dacă întârzierea le-a făcut să piardă timp prețios.

Totul este bine când se termină cu bine! La scurt timp după pățania cu polițiștii din Turcia, cele două au găsit un localnic, proprietar de restaurant, care și-a dorit să le ofere mâncare și un pat de dormit.

„A apărut primul echipaj de poliție, noi am stat cuminți să vedem despre ce este vorba, lăsând producția să ne ocupe.

După care a mai venit o echipă de poliție, situația s-a flamabat, au început discuții și am zis că ce o fi, o fi, dormim și la poliție, dar ei stăteau la bârfă și noi atunci am plecat să ne găsim casă.”, a transmis Adriana Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI