Adriana Trandafir a plâns mult la Asia Express. Ce a pățit fiica ei, biata de ea

Adriana Trandafir a plâns mult la Asia Express. Ce a pățit fiica ei, biata de ea
Adriana Trandafir a izbucnit în plâns. Ce s-a întâmplat la Asia Express?

Adriana Trandafir a plâns foarte mult în cadrul show-ului ‘Asia Express’.Cunoscuta actriță și-a dau frâu liber sentimentelor. Fanii actriței s-au îngrijorat recent pentru scenele văzute. Ce s-a întâmplat cu fiica ei?

Adriana Trandafir a izbucnit în plâns: ce s-a întâmplat cu fiica ei?

Tensiunea este mare, emoțiile destule, iar problemele vin peste ei la fiecare cursă. Concurenții de la ‘Asia Express’ sunt puși în dificultate la fiecare pas. Iată că a venit momentul în care unul dintre ei să clacheze. Adriana Trandafir a avut parte de un moment extrem de emoționat în care a izbucnit în lacrimi.

Actrița nu a mai ținut cont de camerele de luat vedere și și-a dat frâu liber trăirilor. Femeia a trecut prin clipe de coșmar atunci când starea de sănătate a fiicei s-a înrăutățit, ulterior având nevoie de îngrijiri medicale.

Maria Speranța a cedat în timp ce se afla alături de mama sa pe traseul pentru imunitate. Tânăra a avut nevoie de o pauză mai lungă și atenția specialiștilor. Irina Fodor le-a anunțat mai apoi că Maria rămâne pe mâna medicilor, timp în care Adriana trebuie să parcurgă singură traseul până când starea de sănătate a fiicei se va îmbunătăți.

Actrița a mărturisit că a ajuns la capătul puterilor și că este foarte agitată din cauza a ceea ce se întâmplă cu fata sa. În toată această perioadă a reușit să parcurgă o parte din traseu preț de o oră cu ochii în lacrimi.

”Ce greu îmi este fără tine. Să nu mă mai lași niciodată”

”Ce greu îmi este fără tine. Să nu mă mai lași niciodată. Ce a fost și ce s-a întâmplat, iubita mea”, a declarat Adriana Trandafir atunci când și-a văzut fiica, la Asia Express.

Maria Speranța a spus că a stat 45 de minute dintr-o perfuzie în alta din cauza tensiunii foarte mici, ulterior și-a încântat mama cu revenirea în competiție cu forțe proaspete. Actrița s-a bucurat enorm să o aibă din nou lângă ea, mărturisindu-i că Maria a devenit: ‘un nuc la umbra căruia eu stau’.

Cele două sunt apreciate în competiție, dar sunt plăcute și din spatele micilor ecrane pentru că reușesc să smulgă emoții incredibile fanilor. Cei care le urmăresc își doresc să le vadă evoluând în felul acesta și până în marea finală a show-ului.

”Primele cinci secunde dimineaţa mă întrebam de ce am ales să plec şi dacă nu mai bine este să merg acasă, ţinând cont că mama a fost cea mai „înţeleaptă a satului „Asia Express 4.

Dar după aceste cinci secunde mă uitam la mama și îmi dădeam seama cât de norocoasă sunt să fiu în aşa locuri minunate cu ea”, a spus fiica Adrianei Trandafir într-un moment al competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI