Planul secret al Monicăi Gabor s-a aflat, în sfârșit! Cum a ajuns să îl cunoască pe Mr. Pink cu ajutorul lui Irinel Columbeanu EXCLUSIV

Planul secret al Monicăi Gabor s-a aflat, în sfârșit! Cum a ajuns să îl cunoască pe Mr. Pink cu ajutorul lui Irinel Columbeanu EXCLUSIV
Abia acum s-a aflat. Ce plan secret a avut Monica Gabor pe când era căsătorită cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu urmau să se mute împreună, definitiv, peste Ocean. Doar că, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din „târgul american”, unde l-a descoperit pe Mr. Pink, după ce afaceristul își făcuse de cap cu două blonde, la Izvorani.

S-a aflat totul! Ce plan secret a avut Monica Gabor în timpul mariajului cu Irinel Columbeanu

Monica Gabor, pe atunci Columbeanu, a ajuns pentru prima oară pe meleaguri americane în urmă cu zece ani, pe când era încă soția lui Irinel și niciun nor nu prevedea furtuna ce avea să vină la pachet cu divorțul.

Irina, fiica cuplului, avea doar patru anișori, iar omul de afaceri încă trăia pe picior mare, în vila sa de la Izvorani, chiar dacă afacerile sale începeau, încet, să scârțâie.

Acest lucru se întâmpla în timp ce Moni înflorea în țara sa natală și devenise cel puțin „la fel de vedetă” precum soțul său și se pregătea să-i ia locul Mihaelei Rădulescu la „Duminica în familie”.

Moni nu a ajuns singură în Statele Unite, ci împreună cu Irinel Columbeanu. Cei doi plănuiau, în secret, să se stabilească acolo, potrivit unei persoane apropiată cuplului la acea vreme. Doar că, surpriză.

Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr. Pink. Ce legătură a avut Irinel Columbeanu

După ce Moni și-a convins soțul de atunci să închirieze un apartament în Los Angeles, pentru ei doi, ea a ajuns să locuiască singură în respectivul imobil.

„După ce s-a instalat acolo, Moni a început să facă drumuri mai dese, singură, fără Irinel. La un eveniment, l-a cunoscut și pe Mr Pink, care era însurat la acea vreme. El i-a oferit un job la compania sa.

În timp ce era plecată, Moni a aflat că Irinel o înșelase char la Izvorani, cu două blonde, iar pretextul divorțului a venit la fix.”, ne-a povestit sursa menționată mai sus.

Contactat pe marginea acestui subiect, Irinel a declarat pentru Impact: „Irina nu a terminat cartea la care scrie. Acolo va povesti totul.”

Planurile secrete, încheiate cu…divorț

În februarie 2011, Moni a cerut divorțul. Iri s-a conformat, iar între cei doi a început războiul pentru custodia Irinei, pe care Moni ar fi vrut să o ia cu ea, în America.

„Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate.

Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood.
O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi.

În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare.

Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat la acea vreme Irinel Columbeanu, la un post de televiziune.

Și-a plătit singură chiria

Monica Gabor s-a mutat împreună cu Mr. Pink doar la câțiva ani de relație. Ea și iubitul chinez s-au cunoscut la cursurile de la școala unde românca își perfecționa engleza.

Mult timp, Moni și-a plătit singură un apartament oarecum modest, din America, locuință care avea doar un living și un dormitor. Moni închiriase acest apartament și făcea naveta în România, când era solicitată la diverse joburi, de unde de altfel își câștiga banii pentru a putea plăti chiria peste Ocean.