Planul secret al lui Gigi Becali. Ce vrea să le facă soției și fetelor sale

Planul secret al lui Gigi Becali. Ce vrea să le facă soției și fetelor sale
Gigi Becali vrea la bătrânețe să se retragă în sihăstrie

Gigi Becali este unul dintre cei mai vocali afaceriști și patroni de club. Afaceristul și-a propus ca în câțiva ani să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor. De retras e clar că o va face, important este cum o va face, și aici intervine ineditul situației.

Gigi Becali vrea la bătrânețe să se retragă în sihăstrie

Este cunoscut faptul că latifundiarul din Pipera este foarte aproape de Dumnezeu. Prin modul său de a fi, dar și prin lucrurile făcute de-a lungul timpului. De fiecare dată când apare în fața micilor ecrane, are cel puțin un discurs în care vorbește de credința sa și de legătura sa cu Divinitatea.

Recent însă, într-un interviu acordat celor de la ProSport.ro, Gigi Becali și-a dezvăluit planul său pentru la bătrânețe. Gigi Becali declară că-și dorește să se retragă în sihăstrie, când va simți că este momentul, singura problemă fiind soția și fiicele sale.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.  Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă ele (n.r. fetele și soția Luminița) nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”, le-a mărturisit Gigi Becali celor de la ProSport.ro,

La televizor mă mai uit”

Latifundiarul a mai povestit despre faptul că a început să renunțe ușor, ușor, la lucrurile lumești,  cum ar fi uitatul la televizor, convingându-și membrii familie să respecte acest lucru. Cu alte cuvinte, spune Becali, se uită doar la meciurile echipei pe care o patronează, în rest nu-l mai interesează nimic.

Un alt lucru la care renunțase anul trecut, au fost aparițiile sale în presă. Numai că, odată cu apariția unor probleme, cum a fost scandalul cu Dennis Man și Florinel Coman, Gigi Becali s-a văzut nevoit să revină asupra deciziei de silentio stampa.

La televizor mă mai uit așa la meciuri și la o emisiune de sport. În rest, la nimic. Le-am zis și fetelor și soției. La început, când mergeam la masă și mai mergea televizorul, mă ridicam și plecam. Ori eu, ori televizorul.

(…)Eu sunt sclav, suntem o asociație de sclav, am votat niște stăpâni. Dacă noi vorbim, ne duce la comisie și ne dă amendă. Liga este o asociație de sclavi, vine stăpânul de la Federație și spune ”bai, sclavilor, nu puteți să conduceți pentru că sunteți prea proști. Suntem niște stăpâni și dacă deschideți gura vă ducem la comisie și vă dăm și amendă.”, a mai spus patronul FCSB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI