02 sept. 2021 | 17:40

Planul secret al lui Dan Diaconescu. Pregăteşte o revenire spectaculoasă pe micul ecran (Exclusiv)

Monden
Planul secret al lui Dan Diaconescu. Pregăteşte o revenire spectaculoasă pe micul ecran (Exclusiv)
Planul secret al lui Dan Diaconescu

Ce plan secret are Dan Diaconescu, celebrul prezentator de televiziune. Fiindcă îi este mare dor de televiziune, acesta pregătește deja o revenire spectaculoasă pe micul ecran.

Planul secret al lui Dan Diaconescu

Dan Diaconescu, celebrul patron al postului de televiziune OTV, post sigilat în 2013, a fost eliberat din închisoare acum patru ani, dar a rămas cu interdicția de a mai desfășura vreo activitate care ține de presa scrisă sau de audio-video, până la data de 4 martie 2025, potrivi deciziei judecătorești.

Cu toate acestea, Dan Diaconescu speră să grăbească puțin lucrurile, deoarece și-ar dori să revină cât mai repede pe micul ecran, tot la OTV.

”Acesta este cel mai lung termen cu putință, 4 martie 2025, dar Dan Diaconescu și-ar dori să revină cât mai repede, pe micul ecran, la OTV. Își va lua o armată de avocați și poate va reuși să obțină o reducere a acestei interdicții”, au declarat apropiații lui, în exclusivitate pentru impact.ro.

Astfel, celebrul patron de televiziune nu renunță la visul său. Între timp, Dan Diaconescu nu a stat degeaba. El și-a înființat o academie online unde tinerii vor învăța totul despre Internet, digitalizare și cryptomonede.

”Dan Diaconescu este profesor, are voie să predea online, cursurile fiind la prețuri cuprinse între 100 și 300 de lei”, au mai declarat aceleași surse pentru Impact.ro.

Dan Diaconescu vrea să reia cazul ”Elodia” la OTV

Dan Diaconescu mai are și alte afaceri, după cum anunța, pe Internet, în urmă cu câteva luni.

”Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi în public, timp de 10 ani și jumătate. Acum sunt, în sfârșit, în măsură să rup tăcerea mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, fiindcă nici nu știți ce pierdeți.

Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. Este vorba de DD Home Cinema, un prim sistem cinematografic, bazat pe tehnologia blockchain, care va aduce în casele dumneavoastră prin streaming, prin stick, prin DVD o operă de artă cinematografică. Am lansat însă și cryptomoneda „CryptoDan”.

Cât despre revenirea sa în televiziune, Dan Diaconescu vrea tot la OTV, postul său de suflet, unde va relua celebrul caz ”Elodia”.

”El va reveni la OTV, postul lui de suflet, vrea să reia și dosarul ”Elodia”, avocata dispărută în 2007, caz dezbătut de Dan Diaconescu, preț de 239 de ediții ale emisiunii. Sediul OTV va fi mutat, din Piața Romană, în cartierul Primăverii”, au mai declarat, pentru impact.ro, apropiații lui Dan Diaconescu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Viața la bloc. Activitatea banală pentru care poți fi amendat
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro