Dan Diaconescu a încasat o nouă lovitură dură. Ce a pățit femeia din viața lui

Dan Diaconescu a încasat o nouă lovitură dură. Ce a pățit femeia din viața lui
Dan Diaconescu a incasat o noua lovitura dura

Nu există român să nu-l cunoască pe Dan Diaconescu. Șeful de la OTV este unul dintre cele mai cunoscute și populare persoane publice din România. Ce lovitură a încasat din nou fostul om de televiziune și ce a pățit cea mai importantă femeie din viața sa.

Lovitură dură pentru Dan Diaconescu, la o lună după ce a ieșit din închisoare

Fostul patron de la OTV se confruntă cu din ce în ce mai multe situații delicate. Deși a fost eliberat din închisoare în această vară, problemele par să se țină lanț de Dan Diaconescu. Controversatul om de televiziune are în continuare datorii impresionante, în urma creditelor uriașe pe care le-a luat acum mulți ani.

Ca drept urmare, autoritățile au început să verifice veniturile și econimiile sale și pe cele ale apropiaților săi. Cea mai dură lovitură a primit-o vedeta recent, când două dintre cele mai importante femei din viața lui Dan Diaconescu s-au trezit cu averile confiscate.

Este vorba despre iubita fostului șef de la OTV Emilia Silvia Bățău și Diana Voiculescu, fosta directoare de la OTV și unul dintre cei mai de încredere oameni ai fostului mogul.

Recent, una dintre casele deținute de către Diana Voiculescu a fost pierdută de către directoarea de la OTV în urma unui împrumut la bancă de peste 5 milioane de euro făcut de societatea care administra televiziunea lui Dan Diaconescu. Banii au fost încasați în 2011 și nu au mai fost înapoiați, deși termenul nu trebuie să depășească doi ani de zile.

Cum și-au pierdut averea femeile din viața lui Dan Diaconescu

Imobilul în cauză are parter, mansardă, demisol și boxă (în total aproximativ 260 mp) plus un teren de 482 mp. Între timp, mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu i-a vândut locuința iubitei șefului său Emilia Silvia Bățău, dar banca a atacat contractul de vânzare-cumpărare, reușind să-l anuleze, într-un final.

Deși cele două femei din viața fostului patron de la OTV au făcut front comun și s-au aliat pentru a contesta executarea silită, nu au avut succes. Casa a fost scoasă la licitație și vândută unui prosper om de afaceri din București.

Aceasta nu este prima dată când Emilia Silvia Bățău și Diana Voiculescu au făcut front comun. Cele două femei au încercat să se unească și să oprească executarea silită a unui imobil din Constanța, dar totul a fost în zadar.

Iubita lui Dan Diaconescu, și-a pierdut oficial toată averea. Dan Diaconescu a fost eliberat recent după ce și-a petrecut câțiva ani în închisoare pentru șantaj, însă are interdicție de a mai face decarații publice timp de 10 ani.