Acum totul e clar! Carmen Grebenișan de la Asia Express și noul iubit au făcut totul public

Acum totul e clar! Carmen Grebenișan de la Asia Express și noul iubit au făcut totul public

Viața lui Carmen Grebenișan s-a schimbat din mai multe puncte de vedere după ce a participat la ”Asia Express”. Bloggerița s-a despărțit de iubit, la scurt timp după ce a revenit de pe tărâmul asiatic făcând și anunțul. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 se declară acum fericită, găsindu-și liniștea alături de un alt bărbat. Dovadă stau imaginile pe care blondina pe face publice.

Dragostea plutește în aer! Carmen Grebenișan de la Asia Express și noul iubit au făcut totul public

Cunoscută în mediul virtual și având sute de mii de fani, Carmen Grebenișan nu putea rămâne singură prea mult timp după separarea de iubitul alături de care a stat trei ani. În urmă cu puțin timp, aceasta a publicat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în brațele noului său partener, având la descriere mesajul: ”Pe străzile din București”.

Imaginea a strâns în doar câteva ore peste 70.000 de aprecieri și peste 150 de comentarii, care mai de mare mai interesante. Dacă unii fani au felicitat-o pentru noua sa cucerire, alții s-au arătat contrariați și chiar amărâți, cu speranțele spulberate în ceea ce privește o legătură amoroasă între ea și fostul coleg de la ”Asia Express”, Florin Ristei.

Bloggerița: „Întreabă-l, te rog, și după poți închide subiectul”

„Sunteți așa drăguți😍😍 / Sooo cute!! / Sunteți atât de drăgălași! 🥰 / Sunteti un cuplu misto! / Ce bine vă stă împreună!!❤️😍 / Wow cat de frumos!😍” / SUNTETI ADORABILI DRAGILOR🥺 IUBIREA VOSTRA ESTE EXTRAORDINAR DE FRUMOSA!❤️ 💕I love you MY DEAR 💋💕😍😘”, au fost doar câteva dintre mesajele pozitive pe care admiratorii le-au lăsat în dreptul postării

Internaut: „Și Ristei ce zice? 🙂 / Parca aveai alt iubit / Și când eu încă speram la cuplul Florin Ristei și Carmen.. 🙂 / Și cu Ristei cum rămâne?”

Carmen: „Întreabă-l te rog și după poți închide subiectul / Doamne fer….😂😂😂😂 /vai mie…n-a fost niciodata. / Nu rămâne, lol. N-a rămas niciodată, decât iluzia oamenilor despre așa ceva. Gata!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI