Planul nebănuit al lui Liviu Dragnea. Ce are de gând să facă fostul lider PSD. Surpriză pentru mulți

Planul nebănuit al lui Liviu Dragnea. Ce are de gând să facă fostul lider PSD. Surpriză pentru mulți
Ce plan are Liviu Dragnea?

Ce plan are Liviu Dragnea? Fostul lider al Partidului Social Democrat are o surpriză gândită pentru toată lumea. Cel din urmă atacă în forță. Susținătorii săi sunt în culmea fericirii.

Planul gândit de Liviu Dragnea: ce vrea să facă fostul lider PSD?

Liviu Dragnea atată în forță. Fostul lider al Partitidului Social Democrat cere reviziunea sentinței din dosarul angajărilor fictive în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare. Acest lucru vine în prim-plan în contextul în care acesta vrea să se întoarcă în politică și susține un partid înființat de Codrin Ștefănescu.

Miza revizuirii cazului ar fi eliminarea interdicției de a candida și a fi ales. Fostul politician a declarat în urmă cu aproximativ o lună de zile că discută cu avocatul său pentru posibilitatea unei acțiuni în instanță.

„Unii spun că eu nu am voie să ocup vreo funcţie într-un partid. Eu pentru partidul ăsta voi face foarte multe lucruri”, a afirmat Dragnea cu referire la partidul Alianța Pentru Patrie, înființat de Codrin Ștefănescu. Fostul lider PSD a prcizat că noua formațiune politică va avea ca principal obiect bunăstarea românilor.

„Partidul (…) este animat de patriotism economic”

„Partidul (…) este animat de patriotism economic. Nu este un partid naţionalist, nu este un partid xenofob, nu este un partid radical, antieuropean sau antiatlantic, dimpotrivă”, a declarat Liviu Dragnea la prima sa apariție într-o emisiune după eliberarea din penitenciar, la „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea Plus.

Ștefănescu a anunțat la o lună de la lansarea formațiunii că partidul are deja organizații în aproape toate județele, iar în scurt timp ar urma să fie acoperită întreaga țară. Amintim că Liviu Dragnea a fost eliberat pe data de 15 inie 2021 după ce a executat mai mult de jumătate din pedeapsa primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Prime reacții în spațiul public după eliberare

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!

Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie şi de cei dragi, aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el”, a scris şeful Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, pe Facebook.

„E liber”, a scris bunul său prieten Codrin Ștefănescu într-o postare de pe rețelele de socializare acompaniată de poza cu fostul lider PSD.