Cine i-a transmis amenințări lui Liviu Dragnea: ”Nu voi apuca Crăciunul”

Cine i-a transmis amenințări lui Liviu Dragnea: ”Nu voi apuca Crăciunul”
Liviu Dragnea, amenintat ca nu prinde Craciunul in libertate

Liviu Dragnea a trecut prin momente cumplite în ultimul timp. Fostul lider PSD a declarat că ar fi fost amenințat. Ce mărturisiri incredibile a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

Cine l-a amenințat pe Liviu Dragnea

După ce a ieșit din închisoare, Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații șocante în cadrul unei emisiuni TV, privind lupta pentru putere din România. Fostul lider PSD s-a referit la patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga și la Vasile Dâncu.

Conform lui Liviu Dragnea, președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dâncu l-ar fi amenințat pe logodnicul Irinei Tănase că nu ar petrece sărbătorile de iarnă în libertate.

„Am primit amenințări de la Vasile Dîncu și Coldea că nu voi apuca Crăciunul. În sens de libertate, cred că la asta s-au referit. Au păstrat aceleași metode. Cât de proști pot fi să creadă că mie îmi este teamă?

Noi acum asistăm la lupta dintre două grupuri, trans-instituționale. E grupul de la Cluj, cu Vasile Dîncu, Emil Boc, Rareș Bogdan, Ioan Rus și domnul Varga, precum și alți oameni de afaceri, și grupul de la Sălaj, cu Dacian Cioloș, Hellvig (n.r. – directorul SRI), Lucian Bode.

Sunt interese politice și economice diferite. Grupul de la Cluj, în care este și Coldea, este format din cei care au gestionat SRI-ul și sistemul ăsta ocult în anii trecuți”, a declarat Liviu Dragnea, în cadrul emisiunii „Dosar de Politician” de la B1 TV.

Marcel Ciolacu, atac subtil la adresa lui Liviu Dragnea

Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a reamintit lui Liviu Dragnea că a recunoscut singur că se cunoștea cu liderii structurilor de informații care l-au condamnat la închisoare. Politicianul i-a cerut lui Liviu Dragnea să fie corect, după ce iubitul Irinei Tănase a început să atace partidul politic din care a făcut și el parte.

„Fiecare decide cum doreşte să facă politică. Îi urez multă sănătate domnului Dragnea. Aud poveşti cum… eu nu îl cunosc pe Coldea, eu nu îl cunosc pe Maior, cred că l-am văzut o singură dată, iar pe Coldea nu l-am prins.

Domnul Dragnea, a spus dânsul, îi cunoaşte. Să vii cu poveşti despre cum se făcea justiţie la telefon, în care un şef de serviciu vorbea cu un procuror sau judecător, că nu am prea înţeles…

Să vii cu poveşti de jumătăţi de adevăr în care tu ai fost parte şi, poate, la un moment dat, într-o zi, ai lipsit de la ciorba de burtă şi s-a hotărât să te condamne şi pe tine şi să vii să ataci acum conducerea.

Eu nu am nimic împotrivă să atace conducerea PSD, poate să o atace, dar hai să punem lucrurile în matca lor corectă, dacă vrem să fim corecţi”, a susţinut Marcel Ciolacu, miercuri, 22 septembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI