Irina Tănase, dezvăluire uimitoare despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi

Irina Tănase, dezvăluire uimitoare despre nunta cu Liviu Dragnea. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi
Irina Tănase, dezvăluire uimitoare despre nunta cu Liviu Dragnea

Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani, iubita lui Liviu Dragnea, fostul președinte PSD, a făcut o dezvăluire uimitoare despre nunta cu acesta. Iată ce se întâmplă, de fapt, între cei doi.

Irina Tănase, dezvăluire uimitoare despre nunta cu Liviu Dragnea

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea și care l-ar întreține financiar pe fostul lider PSD, potrivit declarațiilor lui, a vorbit despre posibilitatea oficializării relației la Starea Civilă. Irina Tănase a spus adevărul despre o potențială nuntă cu iubitul ei, în vârstă de 58 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 2013, pe când ea avea vârsta de 21 de ani.

Irina Tănase a mărturisit că cu toate că discuția despre căsătorie a fost purtată în cuplu, Liviu Dragnea nu a cerut-o încă în căsătorie, așa cum se face, cu inel și toate cele.

“E foarte simplă situația: pe mine nu m-a cerut încă! Despre căsătorie noi am vorbit de-a lungul anilor, dar nu am avut această discuție acum. Nu există nicio cerere, deci nu cred că există, în viitorul apropiat, nicio oficializare. Sunt convinsă că, atunci când o să se întâmple, sigur o să aflați, că nu va fi ceva în secret.”, a declarat Irina Tănase, pentru Fanatik. 

”Trebuie întâi să se readapteze”

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din penitenciar, la data de 15 iulie 2021, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, însă se pare că viața fostului lider PSD nu este încă una liniștită.

Astfel, în afară de problemele medicale pe care Liviu Dragnea le-a invocat, de altfel, și în instanță, de-a lungul timpului, tânăra lui iubită a mai dat de înțeles și că el se află în proces de readaptare la viața în libertate și că încă nu a uitat de ”situația îngrozitoare” prin care a trecut.

Conform spuselor Irinei Tănase, atât ea cât și Liviu Dragnea așteaptă momentul oportun de a trăi “cea mai frumoasă zi din viață”.

“Nu prea avem cum să facem lucrurile așa. Trebuie întâi să se readapteze, să-și rezolve lucruri, nu poți să sari direct dintr-o situație îngrozitoare în cea mai mai frumoasă zi din viața ta. Lucrurile se fac așa, cu răbdare, în timp. Plus că vine iarna, e urât, cine ar vrea așa ceva?”, a mai declarat Irina Tănase pentru sursa citată.

Liviu Dragnea va fi invitat mâine în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, iar iubita lui a mărturisit că sunt curioasă să văd ce s-a întâmplat în emisiune. Cred că o să fie bună!”, a conchis Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI