16 dec. 2021 | 18:35

Planul lui Denise Rifai la Kanal D. De ce îl așteaptă pe Klaus Iohannis la ‘40 de întrebări

Monden
Planul lui Denise Rifai la Kanal D. De ce îl așteaptă pe Klaus Iohannis la ‘40 de întrebări
Planul lui Denise Rifai la Kanal D. De ce il așteapta pe Klaus Iohannis la 40 de intrebari

Este una dintre cele mai controversate, respectate și reputate jurnaliste din România, iar emisiunea sa „4o de întrebări cu Denise Rifai” a câștigat multă notorietate în ultimele luni de zile. Vedeta de la Kanal D e determinată să afle cele mai ascunse secrete ale personalităților autohtone, motiv pentru care Denise Rifai vrea să-l invite pe președintele României Klaus Iohannis în emisiunea sa.

Denise Rifai îl așteaptă pe Klaus Iohannis la 40 de întrebări

Artiști, cântăreți, oameni politici, afaceriști și personalități din România au fost supus testului celor mai incomode întrebări în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Celebra jurnalistă are o reputație de persoană sobră, serioasă, ambițioasă și un bun profesionist.

Însă, atunci când a fost întrebată cine este invitatul pe care și-ar dori să vină în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, prezentatoarea TV a mărturisit că președintele Klaus Iohannis ar fi un „invitat excepțional”. De asemenea, Denise Rifai și-ar dori să o intervieveze și pe soția acestuia, Carmen.

„Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând. Soția președintelui, pentru că întotdeauna, într-o astfel de conjunctură, contează foarte mult cuplul oricărui demnitar de rang înalt!

Președintele Klaus Iohannis cred că ne este nu doar un invitat excepțional, ci ne este dator, dat fiind faptul că ne conduce și ne reprezintă, să ni se lase la un interviu!””, a declarat Denise Rifai, potrivit celor de la publicația cancan.ro.

Denise Rifai este pe jumătate iordaniancă

Deși este o prezență constantă pe micile ecrane, telespectatorii știu puține lucruri despre viața privată a lui Denise Rifai, jurnalista fiind o persoană discretă, de fel. Analistul politice are origini iordaniene, motiv pentru care a mărturisit că și-ar dori să-i aibă ca invitați, în emisiunea sa de la Kanal D, pe Regele și Regina din Iordania.

Denise Rifai mărturisește că nutrește doar sentimente de admirație pentru conducătorii Iordaniei, pentru felul în care au luptat să mențină pacea în Orientul Mijlociu.

„Din alte state mi-ar plăcea foarte foarte mult Regele Iordaniei, pentru că sunt pe jumătate iordaniancă și cred că și Regele și Regina sunt două mari personalități ale lumii arabe, care au realizat realmente foarte multe chestiuni pentru pacea din Orientul Mijlociu, o pace atât de fragilă!”, a completat frumoasa șatenă.

Un alt candidat care se află pe lista potențialilor invitați ai emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai este nimeni altul decât Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale Române.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro