Ce lovitură pentru Denise Rifai. Anunțul de ultim moment despre emisiunea de la Kanal D

Ce lovitură pentru Denise Rifai. Anunțul de ultim moment despre emisiunea de la Kanal D
Denise Rifai a dat lovitura!

Denise Rifai a dat lovitura! Emisiunea pe care o realizează, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, obține premiu după premiu. După 11 ani petrecuți la postul de televiziune Realitatea TV, Denise Rifai este în plină ascensiune cu emisiune pe care o moderează la Kanal D. De data aceasta, vedeta a mai primit o veste bună. Iată despre ce anume este vorba!

Ce lovitură a dat Denise Rifai cu emisiunea sa!

Denise Rifai traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Emisiunea sa, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a primit un premiu important la Gala Premiilor TV Mania.

Acest show se află deja la cel de-al doilea sezon și s-a dovedit a fi pe placul telespectatorilor. Denise Rifai a avut, de-a lungul timpului, invitați din toate domeniile, care au răspuns la întrebările adresate de aceasta.

La primirea trofeului, Denise Rifai a declarat că îi este recunoscătoare echipei și telespectatorilor ce îi urmăresc constant activitatea.

„Este o bucurie uriașă pentru mine să țin acest trofeu în mană. Este încă o confirmare a faptului că ceea ce facem noi, echipa de la 40 de întrebări, este ceva ce publicul nostru își dorește și apreciază.

Vă mulțumim tuturor celor care ne urmăriți și care ne-ați votat, vă suntem recunoscători și vă promitem să aducem în continuare în fața dumneavoastră, la Kanal D, invitați interesanți și un produs premium de televiziune.

Mulțumesc organizatorilor Galei TV Mania și îi felicit pentru continuitatea acestui eveniment prin care noi, cei care lucrăm în televiziune, avem încă un feedback important de la telespectatorii noștri”, a spus moderatoare emisiunii de la Kanal D.

Denise Rifai, despre începuturile sale în presă

Denise Rifai cunoaște acum succesul, însă norocul nu a fost mereu de partea ei. Aceasta a vorbit despre începuturile sale în domeniul presei, pe când lucra la un post de radio, de pe urma căruia primea un salariu de numai 100 de dolari.

„Toate salariile mele au fost în linie cu evoluția mea de la momentul respectiv. Primul meu salariu a fost undeva la nivelul a o sută de dolari, la primul meu job în radio. Eram editor și prezentator de știri. Apoi am fost plătită în linie cu evoluția profesională și mie mi se pare corect să fie așa.

Să existe un echilibru, un raport perfect între ceea ce muncești și salariul pe care îl încasezi. Chiar nu mai știu ce am făcut cu primii bani, sigur i-am cheltuit bucurându-mi inima cu ceva.”, spunea Denise Rifai, într-un interviu pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI