28 nov. 2021 | 18:20

De ce nu a mers Nuțu Cămătaru la emisiunea lui Denise Rifai. Motivul dezvăluit de interlop

Monden
De ce nu a mers Nuțu Cămătaru la emisiunea lui Denise Rifai. Motivul dezvăluit de interlop
Motivul pentru care Nuțu Cămătaru a refuzat să vină la show-ul '40 de întrebări cu Denise Rifai'

Care este motivul pentru care Nuțu Cămătaru a refuzat să participe la emisiunea lui Denise Rifai? Interlopul a recunoscut de ce a evitat show-ul plin de întrebări extrem de controversate. Fanii proiectului au rămas fără replică atunci când au auzit.

Nuțu Cămătaru a refuzat să meargă la emisiunea lui Denise Rifai

Nuțu Cămătaru este unul din cei mai cunoscuți interlopi din România, iar acum numele său este pe buzele tuturor după colaborarea cu Codin Maticiuc pentru o carte despre viața sa.

Denise Rifai a profitat de felul în care bărbatul a făcut un pas în față în lumina reflectoarelor și s-a expus prin cuvintele alese de Maticiuc și i-a făcut o invitație pentru proiectul său.

Din păcate pentru publiul larg care era curios să-l vadă într-o astfel de postură, el a refuzat să participe la emisiunea jurnalistei. În cadrul unei conferințe de presă pentru lansarea cărții, Nuțu Cămătaru a făcut o serie de dezvăluiri. Printre altele, el a mărturisit și de ce a zis pas invitației prezentatoarei de la Kanal D.

Care este motivul?

„Am fost și eu invitat la Denise Rifai, la 40 de întrebări, am refuzat să mă duc pentru că nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint. Eu spun lucrurilor pe nume și îmi asum tot ce spun, d-aia sunt și unicat în viață, nu mă dau înapoi de la nimic.

V-am spus, dacă m-aș mai naște de zece ori, tot așa aș trăi. Și să mă duc să mint cu nonșalanță în fața…nu pot. Și au fost unele persoane pe acolo, au mințit și a trebuit să spun eu adevărul prin cartea asta pe aici’, a spus Nuțu Cămătaru în conferința de presă.

„Am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi”

Amintim că Maticiuc a stat alături de cunoscutul interlop preț de cinci ani, iar cel din urmă l-a primit chiar și în familia sa.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.

Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”. 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia.

5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru’, a povestit Codin Maticiuc despre biografia lui Nuțu Cămătaru.

PlaySport
ATENȚIE, FRIGE RĂU! Pentru ea a vrut să-și ia zilele?! Cât de fierbinte e "Bunesa", femeia care l-a băgat în depresie pe milionarul Mititelu Jr.
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani de la moartea celebrei actrițe
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Anca Dumitra a făcut anunţul! Pro TV o pierde pe Geanina din Las Fierbinţi
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Adevarul
Semnal de alarmă: A crescut brusc numărul tinerilor cu cancer
BZI.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Povestea bizară a familiei care se deplasează doar în patru labe. Care e explicația
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
Decizie pentru permisele de conducere din România. Cine poate să îl obțină mai devreme
Capital.ro
Salariul pe care îl câştigă un angajat la "împinge tava” în Mamaia, în 2024. Are o singură zi liberă pe săptămână
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Substanță PERICULOASĂ în AER! Valori de 50 MAI MARI
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro