De ce nu a mers Nuțu Cămătaru la emisiunea lui Denise Rifai. Motivul dezvăluit de interlop

De ce nu a mers Nuțu Cămătaru la emisiunea lui Denise Rifai. Motivul dezvăluit de interlop
Motivul pentru care Nuțu Cămătaru a refuzat să vină la show-ul '40 de întrebări cu Denise Rifai'

Care este motivul pentru care Nuțu Cămătaru a refuzat să participe la emisiunea lui Denise Rifai? Interlopul a recunoscut de ce a evitat show-ul plin de întrebări extrem de controversate. Fanii proiectului au rămas fără replică atunci când au auzit.

Nuțu Cămătaru a refuzat să meargă la emisiunea lui Denise Rifai

Nuțu Cămătaru este unul din cei mai cunoscuți interlopi din România, iar acum numele său este pe buzele tuturor după colaborarea cu Codin Maticiuc pentru o carte despre viața sa.

Denise Rifai a profitat de felul în care bărbatul a făcut un pas în față în lumina reflectoarelor și s-a expus prin cuvintele alese de Maticiuc și i-a făcut o invitație pentru proiectul său.

Din păcate pentru publiul larg care era curios să-l vadă într-o astfel de postură, el a refuzat să participe la emisiunea jurnalistei. În cadrul unei conferințe de presă pentru lansarea cărții, Nuțu Cămătaru a făcut o serie de dezvăluiri. Printre altele, el a mărturisit și de ce a zis pas invitației prezentatoarei de la Kanal D.

Care este motivul?

„Am fost și eu invitat la Denise Rifai, la 40 de întrebări, am refuzat să mă duc pentru că nu pot să apar eu, Nuțu, și să mint. Eu spun lucrurilor pe nume și îmi asum tot ce spun, d-aia sunt și unicat în viață, nu mă dau înapoi de la nimic.

V-am spus, dacă m-aș mai naște de zece ori, tot așa aș trăi. Și să mă duc să mint cu nonșalanță în fața…nu pot. Și au fost unele persoane pe acolo, au mințit și a trebuit să spun eu adevărul prin cartea asta pe aici’, a spus Nuțu Cămătaru în conferința de presă.

„Am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi”

Amintim că Maticiuc a stat alături de cunoscutul interlop preț de cinci ani, iar cel din urmă l-a primit chiar și în familia sa.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul, aflat în pușcărie pe atunci, l-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești.

Am văzut și condițiile generale din penitenciare, dar și cele speciale pentru clanuri și îndeosebi pentru „Inamicul Public Numărul Unu”. 5 ani. 5 ani de când am intrat în lumea lui, i-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile și familia.

5 ani de când am primit un acces într-o lume paralelă, a adevăraților băieți răi. 5 ani în care am fost martorul tăcut al unor răfuieli și reglări de conturi cum nu mi-am putut imagina că există, narate cu lux de amănunte de liderul clanului Cămătaru’, a povestit Codin Maticiuc despre biografia lui Nuțu Cămătaru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI