Planul lui Dan Diaconescu a fost dezvăluit. A pus totul la cale, în cel mai mic detaliu

Planul lui Dan Diaconescu a fost dezvăluit. A pus totul la cale, în cel mai mic detaliu
Planul lui Dan Diaconescu a fost dezvaluit

Dan Diaconescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Fostul patron de la OTV este unul dintre cei mai controversați oameni de televiziune din România, cunoscând gloria acum mai bine de 15 ani când conducea postul OTV. Afaceristul pune la cale un nou plan de a reveni în lumina reflectoarelor. Despre ce ar fi vorba.

Dan Diaconescu răspunde întrebărilor adolescenților pe Zoom

Acum aproape 20 de ani, Dan Diaconescu făcea istorie cu postul de televiziune OTV, considerat a fi „părintele” showurilor mondene din România. Vremurile în care făcea furori par să nu fi apus complet, întrucât tinerii din noua generație sunt extrem de interesați de fondatorul OTV.

Drept urmare, Dan Diaconescu a pus la cale un plan bine gândit pentru a reveni, cât de curând, în lumina reflectoarelor. Adaptându-se la condițiile din pandemia de coronavirus, potrivit celor de la Cancan, „domnul Dan” va susține emisiuni prin videoconferințe, cu ajutorul platformei online Zoom.

Din cauza faptului că are interzis să apară la televizor sau în presă, Dan Diaconescu a găsit soluția potrivită de a se „întâlni” virtual cu peste o mie de tineri, prin intermediul platformei Zoom, acolo unde dorește să le împărtășească tinerilor din experiența sa în domeniul televiziunii.

Timp de o oră, fosta vedetă OTV se va conecta pe Zoom Meeting, acolo unde va răspunde întrebărilor adolescenților. În acest fel, Dan Diaconescu nu ar încălca decizia judecătorească prin care îi este interzis să desfășoare orice activitate care ține de presa scrisă sau de audio-video, până pe data de 4 martie 2025.

Fiica lui Dan Diaconescu are propria ei televiziune

Se pare că pasiunea pentru televiziune se moștenește în familia fondatorului OTV. Dona, fiica lui Dan Diaconescu, vrea să calce pe urmele celebrului ei tată și să devină vedetă TV. Deși aflată la o vârstă încă fragedă, adolescenta de numai 16 ani se gândește să urmeze o carieră în mass-media.

Tânăra Dona și-a propus să lanseze prima televiziune de podcast-uri din România, chiar de Ziua Națională a României, pe data de 1 decembrie, în care va aborda subiecte legate de criptomonede, bursă și pariuri.

Fiica lui Dan Diaconescu urmează cursurile Liceului ‘Gheorghe Lazăr’ din București și, deși are numai 16 ani, Dona are deja experiență în presa scrisă, redactând, de-a lungul timpului, diverse articole pentru revista școlii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI