Plantele care atrag norocul zi de zi către tine. Ce trebuie să ții pe birou

Plantele care atrag norocul zi de zi către tine. Ce trebuie să ții pe birou
Arta Feng Shui ne ajută în găsirea plantelor norocoase

Indiferent de locul de muncă pe care îl ocupați, biroul poate fi un loc stresant. Tensiunea și presiunea întâlnite la locul de muncă pot avea un efect negativ asupra sănătății voastre. Deși nu puteți scăpa cu totul de realitate, există modalități prin care puteți reduce stresul din mediul de lucru. O metodă este să păstrați plante pe birou sau în casă.

Plante pe care le poți ține pe birou pentru a avea noroc

O metodă pe care o puteți pune în aplicare pentru a face acest lucru este să păstrați plante pe birou sau în casă. Nu numai că acestea curăță aerul din jurul tău, dar anumite plante pot reduce vibrațiile negative și pot emite pozitivitate. Acestea ajută la menținerea unui comportament calm în timpul situațiilor stresante. Iată 6 plante care îți vor aduce beneficii și chiar noroc:

Planta de jad

Potrivit Feng Shui, aceste plante cu frunze rotunjite aduc bogăție și noroc. Plantelede jad sunt cunoscute sub numele de planta japoneză a banilor și se spune că aduce prosperitate și succes financiar.

Bambusul norocos

Interesant este că bambusul norocos nu este deloc un bambus, este o dracaena. Plantele sunt cunoscute pentru că aduc o cantitate incredibilă de bogăție, noroc, sănătate și pace în orice spațiu, fie că este vorba de casă sau de birou. Plantele au o întreținere destul de redusă, dar necesită o tăiere din când în când. Acesta este un preț mic de plătit pentru norocul pe care vi-l poate aduce această plantă.

Planta de bani

Așa cum sugerează și numele, planta de bani aduce succesul economic în viața ta. Plantele au o tulpină împletită și frunze bine rotunjite, care pot forma un baldachin frumos. Arborele crește bine în sol umed, așa că trebuie udat cu regularitate. De asemenea, trebuie ținut în lumină solară medie sau în locuri parțial umbrite.

Crinul păcii. Plante folosite ca odorizanți naturali

Deși aceste plante pare exotice, au nevoie de o atenție surprinzător de redusă. Aceștia poartă flori care rămân în plină înflorire pentru perioade lungi de timp. Sunt purificatori și odorizanți naturali ai aerului și reprezintă un simbol al pozitivității și bunăvoinței. Dacă vă plac florile, dar nu doriți să vă împovărați spațiul de birou cu flori delicate, această plantă robustă, dar frumoasă, ar trebui să fie prima dvs. alegere.

Arborele dragon. Plante anti-toxine

Copacii dragon sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a aduce noroc la locul de muncă. De asemenea, ei elimină toxinele din aer și sunt foarte comozi de cultivat. Arborele-dragon nu are nevoie să fie scăldat în apă, doar un spray sau o ștergere umedă este suficientă pentru aceste plante. De asemenea, aceste plante nu au nevoie de lumina directă a soarelui. Acesta este motivul pentru care această plantă este o alegere atât de populară atunci când vine vorba de locul de muncă.

Iedera engleză. Plante eficiente la purificarea aerului

Aceste plante sunt cele mai eficiente purificatoare de aer natural care există. Pot elimina cele mai dificile deșeuri din aer. Este o alegere bună pentru birourile închise care nu au o ventilație adecvată. De asemenea, dacă locul de muncă se află în apropierea unei zone de fumat, ar trebui să păstrați această plantă, deoarece este un bun absorbant al fumului. Deși nu are niciun atribut Feng Shui, caracteristicile sale de curățare o fac să fie un concurent demn de această listă.

Arta Feng Shui ne ajută în găsirea unor plante norocoase

Arta Feng Shui sugerează că, în timp ce căutați plante de birou norocoase, ar trebui să le selectați pe cele care au frunze rotunjite și bolți grupate. De asemenea, trebuie să țineți departe plantele spinoase de casa și locul de muncă, deoarece se spune că acestea obstrucționează influxul de energie pozitivă și bogăție. Luați doar atâtea plante câte vă puteți descurca, deoarece, la sfârșitul zilei, veți fi responsabil pentru bunăstarea lor și, la rândul vostru, a dumneavoastră.