17 dec. 2021 | 18:07

Plantele care atrag norocul zi de zi către tine. Ce trebuie să ții pe birou

Utile
Plantele care atrag norocul zi de zi către tine. Ce trebuie să ții pe birou
Arta Feng Shui ne ajută în găsirea plantelor norocoase

Indiferent de locul de muncă pe care îl ocupați, biroul poate fi un loc stresant. Tensiunea și presiunea întâlnite la locul de muncă pot avea un efect negativ asupra sănătății voastre. Deși nu puteți scăpa cu totul de realitate, există modalități prin care puteți reduce stresul din mediul de lucru. O metodă este să păstrați plante pe birou sau în casă.

Plante pe care le poți ține pe birou pentru a avea noroc

O metodă pe care o puteți pune în aplicare pentru a face acest lucru este să păstrați plante pe birou sau în casă. Nu numai că acestea curăță aerul din jurul tău, dar anumite plante pot reduce vibrațiile negative și pot emite pozitivitate. Acestea ajută la menținerea unui comportament calm în timpul situațiilor stresante. Iată 6 plante care îți vor aduce beneficii și chiar noroc:

Planta de jad

Potrivit Feng Shui, aceste plante cu frunze rotunjite aduc bogăție și noroc. Plantelede jad sunt cunoscute sub numele de planta japoneză a banilor și se spune că aduce prosperitate și succes financiar.

Bambusul norocos

Interesant este că bambusul norocos nu este deloc un bambus, este o dracaena. Plantele sunt cunoscute pentru că aduc o cantitate incredibilă de bogăție, noroc, sănătate și pace în orice spațiu, fie că este vorba de casă sau de birou. Plantele au o întreținere destul de redusă, dar necesită o tăiere din când în când. Acesta este un preț mic de plătit pentru norocul pe care vi-l poate aduce această plantă.

Planta de bani

Așa cum sugerează și numele, planta de bani aduce succesul economic în viața ta. Plantele au o tulpină împletită și frunze bine rotunjite, care pot forma un baldachin frumos. Arborele crește bine în sol umed, așa că trebuie udat cu regularitate. De asemenea, trebuie ținut în lumină solară medie sau în locuri parțial umbrite.

Crinul păcii. Plante folosite ca odorizanți naturali

Deși aceste plante pare exotice, au nevoie de o atenție surprinzător de redusă. Aceștia poartă flori care rămân în plină înflorire pentru perioade lungi de timp. Sunt purificatori și odorizanți naturali ai aerului și reprezintă un simbol al pozitivității și bunăvoinței. Dacă vă plac florile, dar nu doriți să vă împovărați spațiul de birou cu flori delicate, această plantă robustă, dar frumoasă, ar trebui să fie prima dvs. alegere.

Arborele dragon. Plante anti-toxine

Copacii dragon sunt, de asemenea, cunoscuți pentru a aduce noroc la locul de muncă. De asemenea, ei elimină toxinele din aer și sunt foarte comozi de cultivat. Arborele-dragon nu are nevoie să fie scăldat în apă, doar un spray sau o ștergere umedă este suficientă pentru aceste plante. De asemenea, aceste plante nu au nevoie de lumina directă a soarelui. Acesta este motivul pentru care această plantă este o alegere atât de populară atunci când vine vorba de locul de muncă.

Iedera engleză. Plante eficiente la purificarea aerului

Aceste plante sunt cele mai eficiente purificatoare de aer natural care există. Pot elimina cele mai dificile deșeuri din aer. Este o alegere bună pentru birourile închise care nu au o ventilație adecvată. De asemenea, dacă locul de muncă se află în apropierea unei zone de fumat, ar trebui să păstrați această plantă, deoarece este un bun absorbant al fumului. Deși nu are niciun atribut Feng Shui, caracteristicile sale de curățare o fac să fie un concurent demn de această listă.

Arta Feng Shui ne ajută în găsirea unor plante norocoase

Arta Feng Shui sugerează că, în timp ce căutați plante de birou norocoase, ar trebui să le selectați pe cele care au frunze rotunjite și bolți grupate. De asemenea, trebuie să țineți departe plantele spinoase de casa și locul de muncă, deoarece se spune că acestea obstrucționează influxul de energie pozitivă și bogăție. Luați doar atâtea plante câte vă puteți descurca, deoarece, la sfârșitul zilei, veți fi responsabil pentru bunăstarea lor și, la rândul vostru, a dumneavoastră.

PlaySport
DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Ce s-a întâmplat în relația lui Marica după episodul „Prosopul”, când a fost prins în hotel cu nevasta altuia: „Era pandemie”
Ego.ro
Antonia, GOALĂ pușcă! Poza din intimitate a scăpat pe net. Doar Alex Velea o vede AȘA
Digi24
Cum a reușit un bărbat să stea gratis timp de 5 ani într-un hotel celebru din New York
Cancan.ro
Imagini înfiorătoare de la priveghiul Mirelei, femeia găsită moartă lângă A1. Ce decizie a luat familia
GSP.ro
Cosmin Olăroiu, la capătul puterilor în Emiratele Arabe Unite: „M-am săturat!”
Stirile PROTV
Un jandarm din București care își aștepta salariul s-a trezit cu peste 1,6 milioane de lei virați în cont. Ce s-a întâmplat
Romania TV
Ce etnie are Carmen Trandafir. Artista a recunoscut fără să-i fie ruşine: „Fiecare pădure are uscăciunile ei!”
Capital.ro
INTERZIS pentru cei care au MAȘINĂ DE SPĂLAT. Sub nicio formă nu trebuie să faci acest lucru
EVZ.ro
Mulți români, prinși în această capcană. Mesajul înșelător de la șef
Adevarul
Unde trăiesc cel mai puțin „dotaţi“ bărbaţi din lume. Locul ocupat de români în topul mondial
BZI.ro
Câştigător Survivor România All Stars 2024. Cine va lua premiul de 100.000 de euro
Spynews.ro
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Libertatea.ro
Cheia anchetei din cazul celor 17 decese de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ce este noradrenalina și cum se poate verifica dacă a fost folosită corect
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce se întâmplă când apeși tasta 6 la bancomat. Secretul pe care puțini îl știu
Redactia.ro
E oficial: FCSB are ”șef” până pe 9 ianuarie 2029! Nu e Gigi Becali
Digisport.ro
Digi RCS&RDS dispare din luna mai. Reprezentanții companiei au făcut anunțul
Click.ro
Theo Rose a recunoscut că îl plăcea pe Anghel Damian din timpul relației cu Alex Leonte: „Strici și casa omului și pe a ta. Și-a asumat un mare risc...”
Viva.ro
Delir după delir la televiziunea rusă: „Trebuie să-i facem pe europeni să înțeleagă că pot muri, că va fi război nuclear în Europa”
Digi24
ANALIZĂ. Cine pleacă la oaste și ce șanse ai să lupți în prima linie dacă ne pune Putin gând rău și se sună mobilizarea generală
Digi24
Divorțul care zguduie lumea mondenă! Și-au spus ADIO după 23 de ani! Nimeni nu se aștepta la asta!
Unica.ro
Hârtia igienică, un mare pericol. Sursă de multe boli
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat după câteva luni în care s-a confruntat cu probleme de sănătate. A fost la un pas de anorexie
Spynews
A murit marele actor al României. Nu ne-ar ajunge 10 vieți să-ți mulțumim
Capital.ro
Cu ce se stropesc trandafirii în luna aprilie. Așa vor fi protejați de boli și vor înflori spectaculos
Antena 3
Crina Mardare și Mișu Cernea, poveste de dragoste atipică. Nu au locuit niciodată împreună, deși au o relație de peste două decenii
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Nu-mi pasă...”
Avantaje
Noi reguli pe plajele din Grecia. La ce trebuie să se aștepte românii în această vară
Mediaflux
Cum a reușit o femeie să nască de două ori în doar 22 de zile. Explicația este uimitoare: ”Am avut cea mai mare durere”
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O femeie a văzut că „porțile iadului” par să se deschidă chiar în curtea casei și totul a fost surprins pe camerele de filmat
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro