16 dec. 2021 | 11:32

La ce oră se udă florile și plantele. Trucul genial știut de cei mai pricepuți grădinari

Diverse
La ce oră se udă florile și plantele. Trucul genial știut de cei mai pricepuți grădinari
Ce secrete au grădinarii pricepuți atunci când vine vorba de îngrijirea plantelor

Plantele trebuie să fie udate în anumite momente dacă îți dorești să te bucuri de o grădină frumoasă de-a lungul anului. În cazul în care florile tale nu rezistă, este posibil să faci o greșeală colosală. Află ce secrete au cei mai pricepuți grădinari atunci când vine vorba despre îngrijirea plantelor!

Când trebuie să fie udate florile și plantele, de fapt

Trebuie să te ghidezi după anumite trucuri dacă îți dorești ca toată lumea să îți admire grădina. Plantele tale au nevoie de un program pentru a fi udate, altfel nu o să reziste. Mulți le stropesc cu apă în momente total nepotrivite, așa că apoi se confruntă cu o mulțime de probleme.

Nu încerca să uzi plantele la prânz! Ele se vor deteriora. Schimbarea termică produsă de apa rece care intră în contact cu plantele încălzite de soare reprezintă un mare pericol. Românii își găsesc timp liber în această perioadă din zi, însă nu își dau seama ce greșeală colosală fac!

De asemenea, apa se evaporă mult mai repede din cauza razelor puternice ale soarelui, astfel că plantele nu o să primească nutrienții necesari pentru creștere, potrivit Impact.ro. Ele nu o să mai fie sănătoase și puternice, ținând cont de lipsa de hrană. Florile tale o să se ofilească imediat dacă le uzi la prânz!

Trucurile grădinarilor iscusiți. Ce s-a aflat

Plantele ar trebui să fie udate la prima oră a dimineții pentru ca apa să fie absorbită complet. O să observi că florile tale o să se bucure de hrana necesară, mai ales pentru că apa nu o să se evapore chiar așa de ușor. Încearcă să te trezești cât mai devreme pentru a avea parte de o grădină superbă!

Trebuie să folosești mai multă apă dacă uzi plantele la răsărit, mai ales pentru că activitatea lor metabolică începe atunci când temperaturile cresc pe parcursul zilei. Ele o să își desfășoare activitățile la performanțe mai mari dacă primesc cantitatea potrivită de nutrienți încă de dimineață.

Ce trebuie să faci pentru plantele și florile tale

De asemenea, o să eviți posibilitatea apariției de infecții cu ciuperci, ținând cont că umiditatea o să fie una scăzută. Plantele o să consume toată apa pe parcursul zilei și pământul o să se usuce mult mai repede dacă recurgi la acest truc. Ele o să se mențină sănătoase și o să te bucure pe tot parcursul anului!

În același timp, poți uda plantele și seara, în cazul în care nu găsești timp liber dimineața. Totuși, pământul o să se mențină umed mai mult timp, așa că te poți confrunta cu apariția numeroaselor infecții cu ciuperci.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro