26 sept. 2022 | 10:25

Planta care aduce noroc financiar în casă. Orice român ar trebui să o ţină la fereastră

Diverse
Planta care aduce noroc financiar în casă. Orice român ar trebui să o ţină la fereastră
Planta care aduce noroc financiar în casă. Ai auzit vreodată despre trandafirul deșertului? Atrage abundență financiară.

Învățături străvechi vorbesc despre importanța cultivării de plante ce aduc energii pozitive în locuințele oamenilor. Printre puținele elemente care pot amplifica starea de spirit într-un spațiu de locuit se numără și flora. Psihologic, îngrijirea plantelor poate induce un sentiment de liniște, purificând aerul din camera în care locuiești și absorbind toată negativitatea din jurul tău. Află în rândurile de mai jos care este planta care aduce noroc financiar în casă.

Planta care aduce noroc financiar în casă

Planta care atrage banii ca un magnet în casa ta. Plantele au jucat dintotdeauna un rol aparte în istorie, cultură, tradiție, religie și estetică. Rolul lor, însă, pare că este mai complex decât credeam. Se spune că unele plante atrag prosperitate financiară în viața ta, dacă le îngrijești corespunzător.

O astfel de plantă este și trandafirul deșertului. Această suculentă unică se dezvoltă în locuri în care are parte de multă lumină solară. Astfel, se recomandă să fie așezată în apropierea gemurilor, pentru ca razele soarelui să o încălzească ușor.

Trandafirul deșertului este o plantă cu creștere lentă. Într-un an de zile, ea crește doar aproximativ 20 de cm. Beneficiile spirituale pe care ți le poate aduce sunt, însă, foarte importante. Această plantă atrage energii pozitive în locuința ta. Dacă vei avea grijă de ea, te vei bucura de prosperitate financiară și abundență pe toate planurile.

Trunchiul gros al trandafirului deșertului este asociat cu abundența financiară. Planta are frunze subțiri, delicate, de o nuanță de roz intens, în formă de trompetă. Trandafirul deșertului provine din Africa, Orientul Mijlociu și Madagascar, însă poate fi cultivat și ca plantă de apartament.

Cum trebuie îngrijit trandafirul deșertului

Să îngrijești un trandafir de deșert nu este foarte dificil. Totuși, este recomandat să acționezi întotdeauna cu finețe. La fel ca multe alte plante suculente, și aceasta are nevoie de o monitorizare atentă a nivelului de hidratare și luminozitate de care dispune.

După cum am amintit deja, este recomandat ca planta să fie așezată în apropierea ferestrelor, pentru a beneficia de multă lumină naturală.

În funcție de perioada anului și de temperatură, nivelul de apă de care are nevoie trandafirul deșertului poate varia. În timpul sezonului cald, solul trebuie menținut umed, însă niciodată saturat. Verifică pământul periodic și nu-l lăsa să se usuce complet înainte de a-l uda din nou. În sezonul rece, planta trebuie udată doar o singură dată pe lună. De două ori, maximum.

Citește și: Plantele ce atrag bani și aduc averi la ușa ta. Toți românii trebuie să le aibă în casă

Trandafirul deșertului trebuie să crească într-un mediu cu temperaturi calde în permanență. În caz contrar, planta va muri. Cel mai bine se dezvoltă între temperaturi de 14-26 grade Celsius, potrivit The Spruce.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro