Plaja interzisă bărbaților, aflată la o oră de București. Cum poți ajunge aici

Plaja interzisă bărbaților, aflată la o oră de București. Cum poți ajunge aici
Plajă interzisă bărbaților, situată la doar 60 de kilometri de Capitală

Nu este nimic mai relaxant decât să asculți sunetul valurilor în timp ce te relaxezi pe malul mării. Deși s-ar putea să crezi că este imaginația ta, există studii făcute care demonstrează că mersul la plajă are beneficii numeroase pentru tine. Mai mult ca sigur, ai experimentat acea stare de calm după ce ai stat o zi la soare.

Plajă pentru nudiste nu foarte departe de Capitală

Știai că există la 60 de kilometri de București o plajă destinată femeilor? Un obiectiv turistic de interes local, căutat în urmă cu trei decenii pentru nămol, a devenit acum cunoscut pentru plaja sa interzisă bărbaților. Citește în continuare, pentru a afla toate detaliile despre acest loc.

Locul este interzis bărbaților

Mai exact, autoritățile din Mitreni, județul Călărași, au amenajat o plajă pentru nudiste. Administrația locală speră ca balta Potcoava, un lac cu nămol sulfuros, să devină la fel de cunoscută cu cea de la Techirghiol. Plaja interzisă bărbaților poate fi un loc interesant pentru multe doamne și domnișoare care vor să se bronzeze departe de ochii curioșilor.

Primăria a adus aici nisip nou și fin, tocmai pentru a satisface chiar și cele mai mari pretenții. În zonă, locul inedit este cunoscut drept plaja „La femei”. Dacă vrei să faci băi cu nămol, mergi aici. Oamenii sunt convinși că nămolul este foarte bun și își amintesc că, în urmă cu 30 de ani, destinația era o atracție turistică pentru români.

Variantă perfectă de relaxare la 60 de km de București. Cum ajungi aici

Potrivit viceprimarului Florin Chirnogeanu, plaja este destinată strict pentru femei, fiind o tradiție a zonei. Reprezentantele sexului frumos au inclusiv nisip fin aici, pentru o relaxare ca în celebrele stațiuni europene. Și unde mai pui că nu vezi țipenie de bărbați, locul fiind interzis lor.

Bucureștencele care vor să se bucure de o zi perfectă la plajă, însă nu au timp sau disponibilitatea să meargă până la Constanța, au o variantă mai aproape de Capitală. Mai exact, la Giurgiu, la doar o oră de mers cu mașina, se află ceea ce iubitorii zonei numesc „marea fără valuri”. Plaja sălbatică este situată în localitatea Gostinu, are nisip fin, dar și o intrare lină în apele Dunării. Locul idilic este ușor de găsit, mai ales că orice localnic îți poate oferi indicații. Trebuie doar să părăsești drumul principal și o iei la dreapta, peste dig. Urmează apoi ore de relaxare pe plaja interzisă bărbaților.