Pique, surprins ascultând o melodie a Shakirei. Ce spun versurile. Momentul a devenit viral

Pique, surprins ascultând o melodie a Shakirei. Ce spun versurile. Momentul a devenit viral
Pique ascultă în continuare melodiile fostei partenere.

Gerard Pique și Shakira au anunțat că se despart. Cei doi au surprins presa din lumea întreagă cu vestea de la începutul lunii iunie. Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate după 12 ani de relație. Celebrul sportiv a fost surprins recent ascultând o piesă cântată de mama copiilor săi. Vedetele nu ar fi rămas într-o relație prea bună, mai cu seamă că el ar fi înșelat-o pe solistă. Cu toate astea, bărbatul continuă să îi asculte piesele blondinei.

Gerard Pique ascultă în continuare piesele Shakirei: ce spun versurile melodiei?

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) an anunțat la începutul lunii iunie că se despart. Cei doi și-au spus adio după 12 ani de relație, după ce fotbalistul ar fi înșelat-o pe cântăreață. Deși cei doi nu au rămas în relații bune, Pique continuă să îi asculte melodiile mamei copiilor săi.

Sportivul a fost filmat în timp ce asculta piesa intitulată ”Inevitable”. Clipul a apărut pe Tiktok și Instagram și a adunat milioane de vizualizări într-un timp scurt. Fanii fostului cuplu au observat că versurile descriu exact situația în care se află acum foștii parteneri.

,,Nu găsesc nicio modalitate să te uit, pentru că este inevitabil că voi continua să te iubesc. Nu trebuie s-o spui, nu te vei întoarce, te știu bine”, sunt câteva dintre propozițiile apărute în melodie.

Shakira simte că nu mai are niciun motiv să locuiască în continuare în Spania după separarea furtunoasă și dorește să se mute. Mai exact, artista ar vrea să plece în Statele Unite ale Americii, unde deține o vilă în Miami.

,,Mi-ar fi plăcut să se împace”

Au trecut săptămâni bune de când cele două vedete au anunțat despărțirea, iar în presa internațională apar din ce în ce mai multe detalii despre separare. Mama artistei a vorbit despre cele petrecute și a mărturisit că i-ar fi plăcut ca aceștia să își rezolve problemele.

,,Bineînțeles că mi-ar fi plăcut să se împace.”, ar fi declarat Ripoll pentru jurnaliștii de la Europa Press. ”Se simte pe zi ce trece mai bine, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai declarat femeia.”

Deși este cel mai probabil ca solista să se mute în Miami, cea care i-a dat viață a fost extrem de rezervată cu declarațiile în ceea ce privește schimbarea. ”Habar n-am, nu am vorbit despre asta.”, a mai declarat femeia.

”Potrivit unor persoane apropiate lor, existau probleme de natură financiară între ei. Pique i-ar fi cerut cântăreței bani pentru niște afaceri, dar familia cântăreței ar fi refuzat să-i dea.”, a declarat Roberto Garcia.