Cine este amanta lui Pique și ce a făcut Shakira imediat cum a auzit că este înșelată!

Cine este amanta lui Pique și ce a făcut Shakira imediat cum a auzit că este înșelată!
S-a aflat cu cine s-ar iubi celebrul Pique

Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira continuă să fie subiectul principal al ziarelor spaniole și de peste Ocean. Jurnaliștii susțin că vedetele, deși pozau într-un cuplu fericit, aveau probleme grave. Nu se mai înțelegeau aproape deloc, iar deplasările lungi ale celor doi au alimentat tensiunile. Mai nou, paparazzi au aflat și cine este amanta fotbalistului internațional.

Cu cine „a călcat strâmb” Pique

Frumoasa cântăreață columbiană Shakira trece prin momente grele. Bărbatul pe care l-a iubit 11 ani și căruia i-a dăruit doi copii o înșală cu o studentă de 20 de ani. Infidelitatea partenerului ar fi adus-o în pragul unui atac de panică, iar artista a ajuns la spital, scria presa mondena în weekend. Tot atunci au și confirmat speculațiile prin echipa de PR: „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați intimitatea”.

S-a aflat cine este amanta celebrului fotbalist

Spaniolii au făcut investigații, pentru a afla cine este amanta misterioasă a jucătorului de la FC Barcelona. Ar fi vorba despre una dintre prietenele soției lui Riqui Puig, fotbalist la formația catalană. Mai mult, presa afirmă că mijlocașul de 22 de ani ar fi fost cel care i-a ajutat să se întâlnească.

Reacția Shakirei

„Marca” notează că, după ce a aflat că Pique „îi pune coarne” cu o tânără de 20 de ani, Shakira nu a vrut să rupă relația pentru că încă are sentimente foarte puternice pentru fotbalist. Ar fi încercat de două ori să se vadă cu el, dar bărbatul refuză orice contact, plecând și de acasă. Abia când și-a dat seama că relația lor nu mai are vreo șansă, vedeta a trimis comunicatul despre separare.

„Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei”, a dezvăluit jurnalista Lorena Vazquez.

Vedetele au de împărțit mulți bani

Din punct de vedere legal, despărțirea dintre Shakira și Pique nu va fi deloc ușoară. Cuplul are doi copii și instanța trebuie să decidă cine va deține custodia. Lucrurile sunt complicate și atunci cânt vine vorba de bani. Vedetele au de împărțit o avere uriașă (700 de milioane de euro) și o mulțime de proprietăți în Spania, Columbia, Mexic și SUA. Cântăreața a plecat deja din Barcelona și s-a mutat la Miami, unde deține o vilă cu ieșire la plajă, evaluată la 16 milioane de euro.