Shakira, înșelată de Pique! Cuplul s-a despărțit după o relație de 11 ani

Shakira, înșelată de Pique! Cuplul s-a despărțit după o relație de 11 ani
Shakira, inselata de Pique! Amanta lui e mai tanara cu 20 de ani

Veste bombă în showbizul internațional. Shakira și Pique se despart, după o relație de aproape un deceniu, după ce celebrul fotbalist ar fi tradus-o pe artistă. Partenerul de viață al Shakirei a înșelat-o cu o domnișoară cu 20 de ani mai tânără. Ce se va întâmpla acum.

Este oficial! Shakira și Pique au confirmat despărțirea

Update 4 iunie, ora 15.38. Shakira și Gerard Pique se despart, după o relație de 11 ani, au confirmat cei doi prin agenția lor de PR.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să ne respectați intimitatea”, a transmis celebrul cuplu.

Update 4 iunie, ora 13.04. Shakira trece prin momente dificile, din cauza faptului că Gerard Pique a înşelat-o cu o studentă de 20 de ani. Infidelitatea fotbalistului ar fi adus-o în pragul unui atac de anxietate, iar cântăreaţa a ajuns la spital, susține presa mondena.

Jurnaliștii spanioli spun că artista a avut nevoie de îngrijiri medicale în 28 mai, după ce ar fi suferit un atac de panică. Solista columbiană a fost dusă de urgenţă la spital, mai multe imagini cu momentul în care ambulanța a preluat-o pe Shakira apărând în revista Hola!. Cântăreața ar fi început să plângă lângă autospecială.

Știrea inițială: Presa din Spania vuiește despre despărțirea dintre Shakira și Pique, după ce fundașul echipei FC Barcelona ar fi înșelat-o pe mama fiilor săi cu o domnișoară mai tânără cu 20 de ani decât celebra artistă.

 „Artista l-a prins cu altul și urmează să se despartă. Căpitanul Barcelonei și cântăreața columbiană trec printr-un criză sentimentală. Pique se întoarce să locuiască singur săptămâni întregi în vechiul său apartament de pe strada Muntaner din Barcelona.”, scriu jurnaliștii de la El Periodico.

Se pare că fotbalistul în vârstă de 35 de ani ar fi tradus-o pe Shakira cu o studentă de 20 de ani. Jurnaliştii spanioli au dat mai multe detalii despre aventura lui Pique, în sensul în care Shakira ar fi fost conştientă de faptul că tatăl copiilor ei i-ar fi fost infidel și în trecut.

„De aceea ar fi luat decizia să se despartă. Așa este. S-a întâmplat. De aceea există distanță. Poate că nu a mai rămas nimic, chiar dacă infidelitatea a trecut.”, completează cei de la sursa citată.

Pique nu doar că „petrece nopți și zile” în apartamentul său de burlac, după cum spun jurnaliștii spanioli, ci „este dezlănțuit” și „scăpat de sub controlul partidului”, ar fi afirmat aceștia.

Shakira și Pique nu s-au căsătorit niciodată și au 2 copii împreună

Mai mult de atât, zvonurile spun că fotbalistul ar fi frecventat, alături de colegul său de echipă Riqui Puig, sălile private ale cluburilor de noapte Bling Bling şi Patron, ambele situate în zona superioară a capitalei catalane. Și în ambele locuri, el ar fi fost văzut însoțit de alte femei.

Pique și Shakira s-au cuplat în anul 2010, după ce s-au întâlnit la Cupa Mondială din 2010. Deși sunt părinții a doi băieței, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani, cei doi nu s-au căsătorit niciodată.

Cu toate acestea, relația pare să fie tensionată, iar alți părinți de la școala copiilor lor au declarat că, de ceva timp, Shakira și Pique vin pe rând la școală, pentru a-i lua pe cei mici. Potrivit celor de la Marca, Shakira i-ar fi dus pe copii la Ibiza pentru o vacanță de familie în luna mai, iar Pique nu li s-ar fi alăturat.

Urmăriți Playtech.ro și pe