”Pieptănul bătut în cuie”, poza care a intrigat Internetul. Ce truc genial a descoperit o femeie, de fapt

”Pieptănul bătut în cuie”, poza care a intrigat Internetul. Ce truc genial a descoperit o femeie, de fapt
”Pieptanul batut in cuie”, poza care a intrigat Internetul. Ce truc genial a descoperit o femeie, de fapt

O poză cu un pieptăn a devenit virală pe internet. Nimeni nu se gândea la ce minuni poți face cu acest accesoriu, pe lângă descurcarea părului. Trucul genial a fost descoperit de o femeie, iar de atunci toată lumea se dă în vânt după el. Despre ce este vorba.

Truc inedit, devenit viral

Dacă ești adepta pozelor agățate pe pereții din casă, trebuie să știi că există un truc inedit. Ai nevoie de un pieptăn.

Pentru a crea un „mozaic de amintiri”, la care să te uiți cu drag de fiecare dată când intri în dormitor sau treci prin hol, nu trebuie să stai cu teama că îți vei da peste degete cu ciocanul. Pentru asta există pieptănele, un accesoriu utilizat de toată lumea.

Cum trebuie să procedezi

Poziționează cuiul între dinții pieptănului, pe care îl lipești de perete, și bate cu ciocanul până când cuiul se fixează bine în perete.

În cazul în care ești în pană de idei și nu știi cum să-ți aranjezi fotografiile pe perete, iată câteva exemple.

Pătrat

Aranjează fotografiile în rame astfel încât să formezi un pătrat frumos cu amintiri. Ramele trebuie să aibă aceeași dimensiune, dacă vrei să-ți iasă o formă geometrică frumoasă.

Galerie

Acest stil presupune folosirea unor rame de dimensiuni diferite, care să fie așezate după bunul plac pe perete. Spre exemplu, poți așeza ramele mai mari în mijloc, iar pe cele mai mici pune-le spre exterior, astfel încât să ai o armonie pe perete.

Mozaic

Construiește un mozaic din fotografiile tale preferate puse pe perete. Eventual creează un pătrat sau dreptunghi în interiorul căruia să așezi acele amintiri reprezentative pentru tine și familia ta. Spre exemplu, pozele de la nuntă, cele cu nașterea copilului sau imagini de la zilele de naștere se potrivesc perfect unui mozaic frumos pe hol sau în dormitor. Munca ta va fi răsplătită de cei dragi cu aprecieri și complimente.

Spirală

Acest design presupune amplasarea celor mai importante fotografii pe mijloc. Pe margine așază celelalte imagini rămase. Alege ca ramele din centru să fie mai mari decât restul, pentru o notă de autenticitate. Astfel, peretele tău va capta toată atenția invitaților tăi.

Pe raft

Rafturile nu se demodează niciodată, așă că, dacă ești adepta lor, îndrăznește să-ți etalezi cele mai frumoase amintiri puse în rame. Un astfel de design va crea o atmosferă caldă în locuința ta, iar tu te vei uita mereu cu drag la pozele așezate pe rafturi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI