Philip încearcă să o cucerească pe Berna cu cadouri! Urmează o nouă relație în casa Puterea Dragostei

Philip încearcă să o cucerească pe Berna cu cadouri! Urmează o nouă relație în casa Puterea Dragostei
Berna, cadou de la Philip! Concurentul de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Ligi

Fiorii iubirii se văd din nou în casa Puterea Dragostei! Philip a dat-o uitării pe Ligi, după scandalul dintre cei doi, iar acum încearcă să o cucerească pe Berna. Ce cadou i-a oferit blondinei și cum vrea să-i intre în grații?

Puterea Dragostei: Philip, cadou pentru Berna! Concurentul a dat-o uitării pe Ligi

Philip joacă tare și o dă uitării pe Ligi. Acesta îi oferă toată atenția sa Bernei. Bărbatul a decis să o ducă departe de fete pe blondină și să poarte un dialog separat, ca pretext pentru a-i oferi un cadou. Tânărul a ales să îi arate fetei că o place și că dorește o relație cu ea printr-un lănțișor în formă de inimioară. De-a lungul timpului, simbolul acesta a reprezentat în casă intenția de a începe o poveste de iubire. Cei doi au chicotit la începutul dialogului, au flirtat puțin, și-au arătat simpatia fără margini, mai apoi s-au sărutat cu patos.

Berna, cadou de la Philip. Concurentul de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Ligi
Berna, cadou de la Philip. Concurentul de la Puterea Dragostei a dat-o uitării pe Ligi

„Am venit să stau cu tine și am luat pedeapsă pentru asta”, a spus Philip. „Mă reprezintă! Mulțumesc!”, i-a mărturisit Berna, după ce acesta i-a oferit cadoul în cauză. Amintim că tânărul a avut o ceartă monstru cu Ligi în urmă cu câteva zile, după ce cea care l-a simpatizat pe Jador a încercat să-l controleze într-un mod exagerat. Bărbatul s-a săturat de atitudinea ei, așa că a pus stop relației care era abia la început de drum.

„Voiam să văd dacă-ți pasă”

“Eu sunt femeia care caută atenția la bărbatul de lângă. Dacă îți pasă, trebuie să faci ceva. Eu mă liniștesc atunci când bărbatul de lângă mine mă pupă și vine lângă mine să mă liniștească. Aseară ce-ai făcut? Ți-am închis telefonul și ce? Voiam să văd dacă-ți pasă? Indiferența nu mă apropie niciodată, asta am să-ți spun odată pentru totdeauna. Ce-i cu drama asta de fetițe pe aici? Tu numai în afară vrei să discuți, nu aici. Tu te ferești de cineva, de aia nu vrei să vorbești aici, îți spun eu”
Ligi