Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D – Ediția de duminică, 8 martie

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D - Ediția de duminică, 8 martie
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 8 martie.

Emisiunea Puterea dragostei de pe Kanal D este difuzată sâmbătă și duminică de la 16:00 la 19:00, iar de luni până vineri de la 11:00 la 17:00. Este prezentată de Andreea Mantea și se află la al doilea sezon.

Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 8 martie

Apariție-șoc la „Puterea dragostei”! Sergio a făcut furori în casa „Puterea dragostei” atât cu aspectul lui fizic, dar și cu declarațiile neașteptate pe care le-a făcut despre Roxana și Turcu. Sergio și-a făcut apariția în casa „Puterea dragostei” la începutul săptămânii. Încă de cum a pășit în casa fetelor, acesta a făcut furori cu fizicul lui. Sergio le-a încântat cu alura sa extrem de sexy.

Primul dans al lui Sergio a fost, evident, cu Andreea Oprică, iar fata a fost impresionată de faptul că în casă a venit un pretendent la inima ei. Ușor emoționată, Oprică nu s-a lăsat ușor, ba chiar i-a spus lui Sergio că îl refuză. Băiatul susține că nu se lasă, iar Andreea pare că va juca greu cartea seducției. Tânărul a făcut senzație în casa „Puterea dragostei” cu trăsăturile sale fizice, însă acesta mai are și alte atuuri de a cuceri fetele. Sergio nu s-a sfiit să publice pe contul lui de socializare imagini în care apare lângă bolidul lui de lux.

Raluca Munte și-a făcut apariția în casa „Puterea dragostei”

Cu ce scop s-a întors Raluca în emisiune? Cum a decurs reîntâlnirea sa cu Livian, după schimbul de replici acide lansate în mediul online! Raluca Munte a revenit în casa „Puterea dragostei” și a făcut furori printre noii concurenți!

Raluca Munte de la Puterea Dragostei.
Emisiunea ”Puterea Dragostei” de pe Kanal D – Live Stream – Ediția de duminică 8 martie.

Raluca este singură după ce relația cu fostul ei iubit nu a ținut foarte mult. Raluca s-a întors în Turcia, în vizită, dar se pare că este tot cu gândul la Ricardo. Aceasta a postat câteva imagini cu ea, din vacanta lor în Grecia. Raluca și Ricardo au plecat în Grecia imediat după ce au ieșit din emisiunea ”Puterea dragostei” și s-au despărțit după ce li s-a terminat vacanța.

Motivul pentru care a revenit Raluca în emisiune

Raluca și-a făcut apariția în casa „Puterea dragostei”, pentru a-și cauta din nou jumătatea. Întrebată de băieți dacă a revenit în emisiune pentru cineva anume, Raluca le-a răspuns că nu a venit pentru nimeni. După ce a făcut cunoștință cu toți băieții și a încercat să le răspundă punctual la întrebări, Raluca a deschis un subiect extrem de sensibil, față de Livian, căruia i-a făcut mai multe reproșuri.

După ce a făcut cunoștință cu toți băieții și a încercat să le răspundă punctual la întrebări, Raluca a deschis un subiect extrem de sensibil, față de Livian, căruia i-a făcut mai multe reproșuri. După un schimb de replici dure cu Livian, Raluca a continuat discuția aprinsă cu Bianca.

Urmăriți Playtech.ro și pe