Pericolul la care te supun adidașii tăi. Motivul pentru care unele birouri i-au interzis

Pericolul la care te supun adidașii tăi. Motivul pentru care unele birouri i-au interzis
Sfaturi pentru a purta adidași la locul de muncă

Pericolul la care te supun adidașii tăi. De la o vârstă fragedă, suntem învățați să ne legăm șireturile. Acest proces ar trebui să devină autonom în timp, însă nu este întotdeauna așa. Unii oameni adoptă obiceiuri leneșe, cum ar fi acela de a-și îndesa șireturile. Acest obicei leneș îi face pe oameni mai predispuși la riscul de a cădea. Acesta este și motivul pentru care unele birouri au interzis angajaților lor să mai poarte pantofi cu șiret.

Care este pericolul la care te supun adidașii tăi

Locurile de muncă, cel puțin cele din Marea Britanie, iau măsuri extreme de interzicere a șireturilor, și mai ales purtatul de adidași, în încercarea de a reduce accidentele la locul de muncă. Legarea necorespunzătoare a șireturilor poate fi periculoasă pentru sănătate, deoarece crește riscul de împiedicări și căderi, arată cele mai recente studii publicate în Anglia. Iată și care ar fi, de fapt, motivul pentru care unele birouri i-au interzis.

Riscul de împiedicare poate fi pericolul la care te supun adidașii tăi

Șireturile de pantofi slăbite  pot duce la împiedicarea cu ușurință sau pot fi prinse în utilaje și, prin urmare, reprezintă un risc pentru sănătate. Acest lucru poate duce la vânătăi, lacerații și, în unele cazuri, la deces.

Încâlcirea șireturilor

Încâlcirea șireturilor în utilaje poate reprezenta un pericol pentru sănătate. Șireturile slăbite pot rămâne prinse în utilaje, ceea ce poate provoca răni și poate duce la amputare. Din acest motiv, unii angajatori nu doresc să își asume riscurile pentru sănătate și siguranță care vin odată cu șireturile legate necorespunzător. Acesta este motivul pentru care unii angajatori aleg să interzică genul acesta de încălțăminte, inclusiv adidașii.

Încălțămintea fără șireturi, exclude riscul accidentărilor

Un angajator poate interzice încălțămintea cu șireturi, cum ar fi pantofii sau chiar adidașii la locul de muncă. În această situație, respectivul angajator poate opta ca angajații săi să poarte la locul de muncă încălțăminte fără șireturi, astfel excluzând riscurile unor posibile accidentări.

Conform specialiștilor, există o gamă variată de încălțăminte de siguranță, sau pot opta pentru a face comenzi speciale pentru acest tip de încălțăminte.

Trebuie să recunoaștem că adidașii sunt una dintre cele mai bune modalități de a te exprima la birou. Așadar, arată-ți un pic de gust și personalitate în ținuta de lucru și poartă o pereche de adidași la serviciu. Dacă ești îngrijorat de modul în care ai putea reuși să te descurci cu această ținută, nu te mai teme.

Și în cazul pantofilor sport, există variante fără șireturi. Majoritatea sunt comercializate de marile mărci de prestigiu, precum Nike, Adidas, etc. Avem și câteva sfaturi, în cazul în care mergi cu adidașii tăi preferați, fără șireturi, la muncă:

Sfaturi pentru a purta adidași la locul de muncă

Toate locurile de muncă sunt diferite, așa că folosiți-vă discreția pentru a determina ce pantofi sunt potriviți pentru locul de muncă. Un ultim lucru, amintiți-vă întotdeauna că șeful nu vă va lua niciodată în serios purtând o pereche de Air Jordan XI Carolina Blue. Acestea fiind spuse, iată câteva sfaturi simple:

  • Păstrați-i simplu – Cei mai buni adidași pentru muncă sunt cei care sunt simpli și discreți.
  • Culori neutre – Rămâi la culori neutre, cum ar fi negrul, albul, griul și albastrul marin.
  • Nu ieșiți în evidență – Evitați culorile strălucitoare, cele metalice și modelele prea puternice.
  • Curățenia este cheia – Nu vă prezentați cu adidașii murdari, asigurați-vă că nu au zgârieturi și murdărie.

Vezi și Ce se întâmplă dacă pui sare grunjoasă în adidași. Cel mai util truc pe timp de vară

Pericolul la care te supun adidașii tăi. Poți purta adidași la serviciu?

Adidașii sunt una dintre cele mai bune modalități de a te exprima la birou. Poți da dovadă de puțin gust și personalitate în ținuta de lucru și poți purta o pereche de adidași la serviciu. Toate locurile de muncă sunt diferite, așa că folosește-ți discreția pentru a determina ce pantofi sunt potriviți pentru locul tău de muncă.

Care sunt cei mai buni adidași pentru muncă?

Orientează-te către o pereche de adidași din piele albă sau de culoare neutră, dacă îi vei purta la un loc de muncă semi-formal. S-ar putea să poți experimenta cu modele elegante, fără șireturi, la un loc de muncă mai casual.