Cum arată și cât costă adidașii creați de Nike în colaborare cu Dior

Cum arată și cât costă adidașii creați de Nike în colaborare cu Dior
Cum arată și cât costă adidașii creați de Nike în colaborare cu Dior.

Aflându-se printre cei mai asteptati sneakersi din acest an, 2020, Jordan 1 Retro High Dior reprezintă un punct de rupere pentru lumea adidașilor din mai multe motive. Cât costă și cum arată adidașii rezultați din colaborarea dintre Nike și Dior?

Cum arată și cât costă adidașii creați de Nike în colaborare cu Dior

Dior și Jordan Brand au lansat în urmă cu aproximativ o săptămână, mult așteptată colaborare Air Dior pe anumite site-uri, în urma unei colaborări online. Din păcate pentru cumpărătorii din SUA, creația nu va mai fi disponibilă în locații fizice din țară, din cauza creșterii cazurilor COVID-19.

„Într-adevăr, siguranța și bunăstarea clienților și angajaților noștri sunt la baza tuturor gândurilor și acțiunilor noastre. Ne cerem scuze pentru orice dezamăgire pe care acest lucru ar putea-o provoca „, a spus Dior într-o declarație. Rămâne de văzut dacă eliberarea fizică va fi reprogramată.

Colaborarea dintre Nike și Dior

Brand-ul Jordan a colaborat cu casa de modă pariziană Dior pentru a crea istorie cu Jordan 1 Retro High Dior. Este prima dată când Jordan a colaborat cu o marcă de modă tradițională precum Dior. Această versiune a pantofilor sport, a fost limitată la numai 8,500 perechi, fiecare pereche fiind numerotată individual, astfel cumpărătorul va ști ce pereche a achiziționat.

Modelul Jordan 1 Retro High este compus dintr-o parte superioară din piele albă și gri cu o formă tradițională de dior monogram imprimat Swosh. Acești pantofi sport sunt fabricați în Italia cu materiale de calitate superioară. Tălpile translucide, limba cu marca și logo-ul Wings, cu inscripție, și o tentă “Air Dior” argintie completează designul.

Adidașii rezultați din colaborarea Nike cu Dior.
Cum arată și cât costă adidașii creați de Nike în colaborare cu Dior.

Designer-ul Kim Jones

Look-urile din colecția de adidași creată de Kim Jones, designeru-ul de la Dior, sărbătoresc influența ultra-creativă a contraculturilor și a îmbrăcămintei sportive îmbinate cu un savoir-faire inegalabil:

„Îmi place să amestec împreună lumi diferite, idei diferite – Jordan Brand și Dior sunt ambele emblematice ale excelenței absolute în domeniile lor. A le reuni în această colaborare specială înseamnă a propune ceva interesant și cu adevărat nou ”, afirmă Kim Jones, director artistic al colecțiilor de bărbați Dior.

Unde se găsesc și ce preț au pantofii sport Air Jordan 1 High OG

Acest model de pantofi sport este limitat la 8.500 de perechi. Cei care doresc să-i achiziționeze, trebuie să caute pe internet, pe site-ul oficial Dior – Air Jordan 1 High OG și în magazinul online StockX. Prețul de pe eticheta de vânzare cu este stabilit la 2.200 de dolari.