Ce se întâmplă dacă pui sare grunjoasă în adidași. Cel mai util truc pe timp de vară

Ce se întâmplă dacă pui sare grunjoasă în adidași. Cel mai util truc pe timp de vară
Ce se întâmplă dacă pui sare grunjoasă în adidași? Truc util vara

Sarea grunjoasă nu lipsește din casele românilor, dar majoritatea știu că poate fi folosită doar în bucătărie. Gospodinele o utilizează de cele mai multe ori când se pregătesc să pună murăturile pentru sezonul rece. Află că te ajută și când vine vorba despre o problemă pe care cu siguranță o întâmpini și tu cu unii adidași. Ce truc util trebuie să iei la cunoștință? Acesta este de folos mai ales în timpul verii!

Truc util cu cu sare grunjoasă: de ce să o pui în adidași?

Căldura nu înseamnă doar soare și natura înflorind frumos în jurul nostru, ci și probleme cu care se confruntă toată lumea zilnic. Poți să te gândești la țânțari, umiditate sau haine pătate de transpirație.

Valul de căldură te face să transpiri din ce în ce mai mult, iar fenomenul acesta afectează fiecare parte a corpului. Încălțămintea sport după o zi grea și mereu pe drumuri este clar prima care este lăsată pe hol.

Din păcate, nu poate fi spălată zilnic pentru că se va deteriora extrem de rapid. Poți rezolva situația rapid și ieftin cu puțină sare grunjoasă. Ingredientul folosit de gospodine la murături te scapă de mirosul urât la pantofi.

Pune o mână mare de sare grunjoasă în interior și lasă-o acolo pentru câteva ore bune sau chiar peste noapte, apoi îndepărtează-o dimineața.

Umezeala va fi absorbită și mirosul neplăcut va pleca, iar tu vei putea purta și în ziua următoare pantofii sport care îți sunt pe plac sau care merg cu ținuta ta.

Alte trucuri

De asemenea, tehnica prin înghețare este și ea utilă. Mai mulți oameni care au încercat asta s-au declarat foarte mulțumiți de rezultat. Este nevoie să pui încălțămintea într-un săculeț sau într-o pungă și să o bagi la congelator.

De preferat ar fi să eviți alte produse pe care le mai ai la rece și să lași un raft gol doar pentru astfel de zile. Aerul rece va împrospătează țesăturile din interior, face adidașii să se strângă puțin, iar mirosul de transpirație dispare rapid.

Nu mai este nevoie să folosești fel și fel de produse din supermarket-uri sau să te ferești să poți pantofii tăi preferați ori să îi speli zilnic și să îi strici în cele din urmă.

Un alt truc ce sigur va funcționa este cel cu pliculețe de ceai. Pune plicuri de ceai în încălțăminte și a doua zi vei vedea că nu mai ai această problemă.