Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște. Cum au petrecut cei doi

Raluca Pastramă și Pepe nu mai formează un cuplu de ceva timp. Cu toate astea, ei au rămas o familie unită pentru cele două fetițe pe care le au împreună.

Pepe și Raluca Pastramă, împreună de Paște

Pepe și fosta soție fac tot posibilul ca Rosa și Maria să nu simtă lipsa unei familii unite, așa că au decis să petreacă sărbătorile de Paște împreună. Cei doi au păstrat o relație decentă de dragul fetițelor și s-au înțeles asupra mai multor aspecte, inclusiv programul de vizite și timpul petrecut cu copiii.

Ambii au postat fotografii cu fetițele lor în zi de sărbătoare, iar fanii s-au bucurat să îi vadă împreună, chiar și doar de dragul celor mici, semn că Pepe și Raluca sunt niște oameni maturi, care nu lasă problemele personale să le afecteze copiii.

Raluca spunea cu puțin timp în urmă, într-un interviu, că Pepe este un tată foarte bun și dedicat. În plus, fosta soție a avut doar cuvinte de laudă pentru artist. În ceea ce privește o nouă relație din partea lui Pepe, Raluca a spus că el este un om mult prea matur și inteligent ca să lase acest lucru să le afecteze pe fetițe.

Raluca Pastramă, despre o relație în viitorul apropiat

Ea a mai spus că își ia tot timpul din lume până să se gândească la o nouă iubire, momentan nu se gândește la asta, dar este convinsă că nu va rămâne singură toată viața, după divorț.

”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele.

Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție.

O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a declarat Raluca Pastramă pentru Spynews.ro.

Raluca: „Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu”

În plus, a spus ea, nu și-ar fi dorit să se ajungă la divorț, însă au fost ani de zile în care au încercat să repare lucrurile între ei, însă nu s-a mai putut. Ea a mai spus că lumea judecă indiferent de situație, însă sunt puțini cei care înțeleg cu adevărat prin ce trece o persoană.

Nu mi-aș fi dorit niciodată să ajung la divorț. În familia noastră nu s-a pomenit așa ceva.(…) Lumea judecă indiferent ce-ar fi. Dacă e s-o luăm de la începtul relației noastre, de cum am apărut au venit de la o altă televiziune la mine la facultate. (…)

Eu imediat am rămas gravidă cu Maria, nimeni nu a ținut cont că eu eram gravidă. Nu ai cum să judeci fără să știi. Nu e ușor să treci prin ce am trecut eu. Este foarte greu și sunt sigură că și pentru el a fost foarte greu. După 10 ani de relație și doi copii n-ai cum să crezi că un om iese curat și limpede ca apa”, a povestit fosta soție a lui Pape.

Urmăriți Playtech.ro și pe