EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună de Paște. Ce au decis cei doi

EXCLUSIV Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună de Paște. Ce au decis cei doi
Pepe și Raluca, decizie în ceea ce privește Paștele. Îl vor petrece împreună

Chiar dacă au divorţat, în urmă cu aproape trei luni, iată că Pepe şi Raluca Pastramă au păstrat o relație frumoasă, de dragul fetiţele lor, Rosa şi Maria, pe care ambii le adoră. De Paşti, ei se vor reuni în jurul mesei cu bucate tradiționale. ”Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie”, ne-a spus Pepe, în exclusivitate pentru playtech.ro

Pepe și Raluca au divorțat, dar de Paște sunt tot împreună. Solistul a invitat-o la masă: ”Va fi cum va dori Pepe!”

La aproape trei luni de pronunțarea divorţului, Pepe şi Raluca Pastramă demonstrează lumii întregi că pot păstra o relaţie bună, de dragul fetiţelor, astfel că, de Paște, se vor reuni cu toții în jurul mesei și își vor oferi daruri. Pepe dă de înțeles că anumite lucruri nu s-au schimbat:

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a precizat solistul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ceea ce nu e încă stabilit este locul întâlnirii. Este foarte probabil ca masa festivă să aibă loc în casa Ralucăi Pastramă sau în vila lui Pepe. După cum nu este exclus să se aplice cea de-a treia variantă, conform căreia numărul meselor festive cu ocazia Sărbătorilor Pascale să se dubleze:

“Va fi după cum va dori Pepe!”, este singura afirmaţie făcută de Raluca Pastramă, pe tema viitoarei întâlniri, pentru playtech.ro.

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriţi preţ de opt ani. Divorţul s-a pronunţat la notar, la începutul lunii februarie, ei obținând custodie comună a copiilor. Celebrii părinţi ar putea avea însă dificultăți în alegerea cadourilor pe care Iepuraşul le va aduce Mariei (6 ani) şi Rosei, care va împlini în această vară 9 ani:

“Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”, a mai adăugat Pepe, pentru playtech.ro

Pepe: ”Fetele au câte o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”.

Recent, în familia Ralucăi şi a lui Pepe a mai avut loc o mică petrecere, Rosa sărbătorindu-și ziua de naștere. Pepe spune că totul a ieşit ca la carte, iar tableta primită de cea mică drept cadou a fost întâmpinată cu bucurie:

“Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, ne-a mai zis Pepe.

El nu şi-a uitat nici fanii. Pe lângă întâlnirile săptămânale, de pe Internet, Pepe spune că, în Săptămâna Mare, va lansa o melodie îndrăgită, care nu beneficiase, până acum, şi de un videoclip:

“Nu vă pot spune mai mult, fiindcă aş strica magia surprizei, dar vă invit să rămâneţi aproape. Va fi ceva deosebit, vă promit!”.