EXCLUSIV Pepe are mari probleme după divorțul de Raluca Pastramă. S-a aflat acum prin ce trece artistul, de fapt

EXCLUSIV Pepe are mari probleme după divorțul de Raluca Pastramă. S-a aflat acum prin ce trece artistul, de fapt
EXCLUSIV Pepe are mari probleme după divorțul de Raluca Pastramă. S-a aflat acum prin ce trece artistul, de fapt

Pepe are mari probleme după divorțul de Raluca Pastramă. Pandemia de coronavirus i-a afectat chiar și artistului afacerea pe care o deținea împreună cu Raluca Pastramă. Artistul cu voce de aur ar vinde și mâine salonul de înfrumusețare, cu sediul pe Calea Victoriei, dacă ar găsi un client parolist: ”Nu l-am mai vândut, însă, daca vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima. Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea”, ne-a spus Pepe, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

Pepe are mari probleme după divorțul de Raluca Pastramă

Ionuț Nicolae Pascu sau Pepe, cum îl știe o țară întreagă, vrea să renunțe de tot la afacerea de pe Calea Victoriei, în apropierea Ateneului Român. Inițial, solistul și-a scos la vânzare salonul de înfrumusețare, care are coafor, cosmetică, make-up, babershop și manichiriură-pedichiură, la suma de 530.000 de euro, dar mai apoi a decis să scadă prețul, la 430.000 de euro.

Însă, nici așa, cu această reducere substanțială, Pepe nu găsește un cumpărător cu care să încheie tranzacția. Ba, mai mult, celebrul artist susține că a avut diverși clienți care i-au promis marea cu sarea și care mai apoi au bătut în retragere:

”Nu l-am băgat încă la vânzare. Nu mai este club, pentru că, între timp, mi-am deschis salon de înfrumusețare. Nu l-am mai vândut, însă, dacă vine mâine cineva cu banii jos, îl dau din prima”, ne-a spus Pepe, în exclusivitate.

Pepe se chinuie să își vândă afacerea

”Salonul a fost închiriat timp de nouă luni, contractul inițial a fost pe trei ani, însă, din cauza pandemiei, lucrurile nu au mai mers. Este o afacere pe care îmi doresc să o vând, dacă nu o vând am să o închiriez, că îmi convine și așa.

Până acum am avut mulți clienți care au venit și mi-au promis multe, că îmi dau banii, ba că îmi dau un teren, ba că îmi dau o mașină, însă nu s-a concretizat nimic. Așa, pe vorbe, eu nu dau afacerea.

Până la urmă cred că o să dau un anunț că îl închiriez. Eu nu am timp de așa ceva, plus că trebuie să te și pricepi. Dacă îl țin închis cinci ani nu pierd nimic”, ne-a mai declarat Pepe pentru Impact.ro.

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a rămas cu salonul de înfrumusețare, iar ea, cu grădinița de 400.000 de euro. Pepe și-a revenit rapid după separarea de Raluca Pastramă, cu care a bifat o căsnicie de opt ani.

Au divorțat la notar, anul acesta, în luna februarie, și au decis să păstreze o relație bună, de dragul celor două fiice ale lor. După despărțire, Raluca a rămas cu grădinița, în valoare de 400.000 de euro, iar Pepe, cu salonul de înfrumusețare din buricul Capitalei, pe care l-a scos la vânzare cu 430.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI