Pepe rupe tăcerea după divorț. Totul despre certuri, bătăi și spitalizare

Pepe rupe tăcerea după divorț. Totul despre certuri, bătăi și spitalizare
Ce dezvaluiri a facut Pepe

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu peste o săptămână, după o perioadă în care au fost multe certuri și informații tulburătoare. Astfel că în afară de acuzațiile de infidelitate aduse Ralucăi și Pepe a avut parte de multe reproșuri.

Pepe rupe tăcerea după divorț

Amintim că Raluca Pastramă a și făcut o plângere penală privind comportamentul agresiv pe care Pepe l-ar fi avut fațp de ea. Însă Pepe a spus adevărul, după divorțul de soția sa. În cadrul unui episod de vlog, pe canalul Lolrelai, artistul a fost întrebat de episoadele de violență în cuplu, dar și despre alte lucruri personale. Pepe a recunoscut că a avut ieșiri nervoase față de bărbați, nu față de Raluca, spunând că nu a lovit niciodată o femeie.

”Am lovit în timp ce făceam dragoste”

”Nu am lovit niciodată o femeie, am lovit bărbaţi şi i-am băgat în spital. Au existat certuri, îmbrânceli, chestii din astea, dar niciodată altceva. Am lovit în timp ce făceam dragoste, dar pentru că s-a vrut, mi s-a cerut să fac asta”, a povestit Pepe.

Pepe a spus că între ei nu a existat niciun act de violență.

”Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea”, a declarat Pepe.

De altfel, divorțul celor doi a decurs în mod civilizat. Cei doi s-au separat definitiv în urmă cu mai bine de o săptămână, la notar, acolo unde au împărțit averea și au stabilit cum vor avea grijă de micuțele Rosa și Maria. Astfel că cei doi au recunoscut că păstrează legătura și că vorbesc civilizat unul cu altul, asigurându-se că cele două fetițe sunt bine îngrijite.

Cei doi au petrecut în jur de două ore la notar, când au mers să semneze actele. Întrebat de ce a durat atât, Pepe a răspuns:

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Acum cei doi sunt ”liberi de contract” și foarte frumoși, astfel că în mod cert nu vor duce lipsă de admiratori și admiratoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI